Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Înregistrare video N-Log

Înregistrarea jurnalului utilizează niveluri de lumină digitalizate printr-o funcție de jurnal. Pentru a activa înregistrarea jurnalului folosind funcția unică de jurnal „N-Log” a Nikon , selectați [ N-RAW 12-bit (NEV) ], [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ], [ ProRes 422 HQ 10-bit ( MOV) ] sau [ H.265 10 biți (MOV) ] pentru [ Tip fișier video ] în meniul de înregistrare video și alegeți [ N-Log ] ca mod de ton. Alegeți N‑Log pentru a păstra detaliile în lumini și umbre și pentru a evita culorile suprasaturate atunci când înregistrați videoclipuri.

 • n va apărea pe afișajul de fotografiere.
 • Intervalul dinamic pentru videoclipuri filmate cu [ H.265 10 biți (MOV) ] selectat pentru [ Tip fișier video ] și sensibilitatea ISO setată cât mai scăzut posibil (ISO 800) este de 12 trepte (1300%).
 • Înregistrarea N-Log este destinată filmărilor care vor fi procesate prin post-producție cu gradare de culoare. Evaluarea culorilor poate fi utilizată pentru a obține mai multe efecte dintr-o singură secvență prin procesarea acesteia în moduri diferite.
 • Este necesar un software compatibil de la terți pentru gradarea culorilor.
 • Aplicarea N-Log 3D LUT în timpul gradării culorilor produce videoclipuri care se afișează frumos pe monitoare compatibile cu Rec. 709.

Atenționări: N-Log Video

 • Cea mai mică valoare disponibilă pentru elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate maximă ] din meniul de înregistrare video este ISO 1600.
 • Cea mai mică valoare disponibilă pentru elementul [ Setări sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate ISO (mod M) ] din meniul de înregistrare video este ISO 800.
 • Sensibilitatea ISO de la Hi 0,3 la Hi 2,0 nu sunt disponibile.
 • [ Set Picture Control ], [ Active D-Lighting ], [ High ISO NR ], [ Skin softing ] și [ Portret impression Balance ] nu sunt disponibile în meniul de înregistrare video.
 • Afișajul de pe monitor poate pâlpâi sau poate apărea granulat.
 • Este posibil ca camera să aibă probleme la focalizarea utilizând focalizarea automată, dar acest lucru nu indică o defecțiune.

Vizualizare asistență

Este posibil să descoperiți că previzualizarea de pe afișajul de fotografiere în timpul înregistrării N-Log nu are contrast. Selectarea [ ACTIVAT ] pentru Setarea personalizată g11 [ Asistență vizualizare ] simplifică culorile pentru un contrast îmbunătățit.

 • p va apărea pe afișajul de fotografiere.
 • Culorile din materialul înregistrat efectiv nu sunt afectate.
 • Contrastul este, de asemenea, îmbunătățit atunci când înregistrările N-Log sunt vizualizate pe cameră.