Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Introducerea bateriei

 • Opriți camera înainte de a introduce sau scoate bateria.
 • Folosind bateria pentru a menține zăvorul portocaliu al bateriei apăsat într-o parte, glisați bateria în compartimentul bateriei până când zăvorul o blochează în poziție.

Scoaterea bateriei

Pentru a scoate bateria, opriți camera și deschideți capacul camerei bateriei. Apăsați zăvorul bateriei în direcția indicată de săgeată pentru a elibera bateria și apoi scoateți bateria cu mâna.

Nivelul bateriei

 • Nivelul bateriei este afișat pe afișajul de fotografiere și pe panoul de control în timp ce camera este pornită.

  Monitorizați

  vizor

  Panou de control

 • Afișajul nivelului bateriei se modifică pe măsură ce nivelul bateriei scade, de la L la K , J , I și H . Când nivelul bateriei scade la H , suspendați fotografierea și încărcați bateria sau pregătiți o baterie de rezervă.
 • Dacă mesajul [ Declanşare dezactivat. Reîncărcați bateria. ] este afișat, încărcați sau schimbați bateria.

Temporizatorul de așteptare

Camera folosește un temporizator de așteptare pentru a ajuta la reducerea consumului de baterie. Dacă nu se efectuează nicio operațiune timp de aproximativ 30 de secunde, temporizatorul de așteptare va expira și monitorul, vizorul și panoul de control se vor opri. Cu câteva secunde înainte de oprire, monitorul și vizorul se vor estompa. Ele pot fi reactivate apăsând butonul de declanșare până la jumătate. Perioada de timp înainte ca temporizatorul de așteptare să expire automat poate fi selectată utilizând Setarea personalizată c3 [ Întârziere oprire ] > [ Temporizator de așteptare ].