Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Redarea notificărilor vocale

Pentru a reda note vocale când vizualizați fotografii marcate cu pictogramele h , apăsați butonul i , evidențiați [ Redare notă vocală ] și apăsați J .

Întreruperea redării

Apăsarea butonului de declanșare sau operarea altor comenzi ale camerei poate opri redarea. Redarea se termină automat când este selectată o altă imagine sau când aparatul foto este oprit.

Utilizarea butoanelor pentru redarea notelor vocale

Notele vocale pot fi redate apăsând un control căruia i-a fost atribuit [ Redare notă vocală ] utilizând setarea personalizată f3 [ Comenzi personalizate (redare) ]. Apăsați din nou pentru a încheia redarea.

Ștergerea notificărilor vocale

Pentru a șterge nota vocală din fotografia curentă, apăsați butonul O ( Q ); va fi afișat un dialog de confirmare așa cum se arată.

  • Pentru a șterge atât fotografia, cât și nota vocală, evidențiați [ Imagine și notă vocală ] și apăsați O ( Q ).
  • Pentru a șterge numai nota vocală, evidențiați [ Numai notă vocală ] și apăsați O ( Q ).
  • Pentru a ieși fără a șterge fotografia sau nota vocală, apăsați D .
  • În cazul imaginilor cu format dublu, puteți opta să ștergeți nota vocală numai din imaginea de pe card în slotul curent, alegând [ Imagine selectată ] în dialogul de confirmare și apoi selectând [ Numai notă vocală ].