Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Zoom de redare

Pentru a mări o fotografie afișată în redare cadru întreg, apăsați X sau J sau dați pe afișaj două atingeri rapide. Fotografiile în format [ FX (36×24) ] pot fi mărite până la aproximativ 32× (imagini [ Mari ]), 24× ([ Mediu ]) sau 16× ([ Mic ]). Fețele detectate în timpul zoom-ului sunt indicate prin margini albe; rotiți selectorul de sub-comandă pentru a vedea alte fețe.

Utilizarea Zoom de redare

Operațiune Descriere
Măriți/ micșorați
  • Apăsați butonul X sau utilizați gesturi de întindere pentru a mări. Pentru a micșora, apăsați W ( Q ) sau utilizați gesturi de ciupire.
  • O fereastră de navigare apare în colțul din dreapta jos al afișajului atunci când raportul de zoom este modificat, cu zona vizibilă în prezent indicată de un chenar galben. O bară de sub fereastra de navigare arată raportul de zoom, devenind verde la 1 : 1 (100%). Fereastra de navigare se șterge de pe afișaj după câteva secunde.

Vizualizați alte zone ale imaginii Utilizați selectorul multiplu sau gesturile de alunecare pentru a vizualiza zonele din imagine care nu sunt vizibile pe monitor. Țineți apăsat selectorul multiplu pentru a derula rapid la alte zone ale cadrului.
Decupează poza Pentru a decupa fotografia în zona vizibilă în prezent pe monitor, apăsați i și selectați [ Decupare rapidă ].
Selectați fețele

Fețele detectate în timpul zoom-ului sunt indicate prin chenare albe în fereastra de navigare. Rotiți selectorul de subcomandă sau atingeți ghidul de pe ecran pentru a vedea alte fețe.

Vezi alte imagini Rotiți selectorul principal de comandă pentru a vedea aceeași locație în alte fotografii fără a modifica raportul de zoom (selectarea unui videoclip anulează zoomul). De asemenea, puteți vizualiza alte fotografii atingând pictograma e sau f din partea de jos a afișajului.
Protejați imaginile Apăsați butonul g ( Fn3 ) pentru a activa sau dezactiva protecția pentru imaginea curentă ( 0 Protejarea imaginilor împotriva ștergerii ).
Ieșiți în modul de fotografiere Apăsați butonul de declanșare până la jumătate sau apăsați butonul K pentru a ieși.
Vizualizați meniuri Apăsați butonul G pentru a vizualiza meniurile.