Када је изабрано [ ОН ], камера ће сачувати тренутну позицију фокуса када се искључи и вратити је када се следеће укључи. Имајте на уму да ово повећава време покретања камере.

  • Имајте на уму да чак и када је изабрано [ ОН ], ако се температура, позиција зума или други услови промене док је камера искључена, фокус може да се настави са друге позиције када се камера укључи.

  • Слично томе, имајте на уму да чак и када је изабрано [ ОФФ ], фокус може да се врати са претходно изабране позиције у зависности од стања камере и објектива.

B Мени за подешавање: Подешавање камере

Форматирајте меморијску картицуЈезикВременска зона и датумОсветљеност монитораБаланс боја монитораОсветљеност тражилаБаланс боја тражилаВеличина екрана Финдер (фотографија Лв)Ограничите избор режима монитораАутоматско ротирање инфо дисплејаОпције финог подешавања АФ-аПодаци о објективу који нису ЦПУСачувај позицију фокусаАутоматско искључивање температуреПонашање сензорског штита при искључењуОчистите сензор сликеСлика Дуст Офф Реф ПхотоМапирање пикселаИмаге ЦомментИнформације о ауторским правимаИПТЦОпције гласовног записаЦамера СоундсТихи режимДодирните контролеХДМИПриоритет УСБ везеПодаци о локацији (уграђени)Опције бежичног даљинског управљача (ВР).Додели даљински (ВР) Фн дугмеОзначавање усаглашеностиИнформације о батеријиУСБ напајањеУштеда енергије (режим за фотографије)Слот Емпти Релеасе ЛоцкСачувај/учитај подешавања менијаРесетовање свих подешавањаВерзија фирмвера