Додајте информације о ауторским правима новим фотографијама како буду снимљене. Информације о ауторским правима могу се видети на картици НКС Студио [ Инфо ].

Унесите имена фотографа (максимално 36 карактера) и носиоца ауторских права (максимално 54 карактера). Означите [ Извођач ] или [ Ауторска права ] и притисните 2 да бисте приказали дијалог за унос текста. За информације о уносу текста, погледајте „Унос текста“ ( Унос текста ).

Информације о ауторским правима биће приложене сликама снимљеним док је [ Приложи информације о ауторским правима ] [ УКЉУЧЕНО ].

  • Да бисте спречили неовлашћено коришћење имена уметника или власника ауторских права, уверите се да је [ ИСКЉУЧЕНО ] изабрано за [ Приложи информације о ауторским правима ] пре него што позајмите или пренесете камеру другој особи. Такође ћете морати да се уверите да су поља за извођача и ауторска права празна.

  • Никон не прихвата одговорност за било какву штету или спорове који настану коришћењем опције [ Информације о ауторским правима ].

  • Информације о ауторским правима могу се видети на страници [ Инфо о ауторским правима ] на екрану са информацијама о фотографији.

  • Да бисте приказали страницу [ Информације о ауторским правима ], изаберите ( M ) и [ Подаци о снимању ] и [ Информације о ауторским правима ] за [ Опције приказа репродукције ] у менију репродукције.

B Мени за подешавање: Подешавање камере

Форматирајте меморијску картицуЈезикВременска зона и датумОсветљеност монитораБаланс боја монитораОсветљеност тражилаБаланс боја тражилаВеличина екрана Финдер (фотографија Лв)Ограничите избор режима монитораАутоматско ротирање инфо дисплејаОпције финог подешавања АФ-аПодаци о објективу који нису ЦПУСачувај позицију фокусаАутоматско искључивање температуреПонашање сензорског штита при искључењуОчистите сензор сликеСлика Дуст Офф Реф ПхотоМапирање пикселаИмаге ЦомментИнформације о ауторским правимаИПТЦОпције гласовног записаЦамера СоундсТихи режимДодирните контролеХДМИПриоритет УСБ везеПодаци о локацији (уграђени)Опције бежичног даљинског управљача (ВР).Додели даљински (ВР) Фн дугмеОзначавање усаглашеностиИнформације о батеријиУСБ напајањеУштеда енергије (режим за фотографије)Слот Емпти Релеасе ЛоцкСачувај/учитај подешавања менијаРесетовање свих подешавањаВерзија фирмвера