Megadhatja a külön beszerezhető WR-R10 vezeték nélküli távvezérlők és a fejlett vezeték nélküli megvilágítást támogató, rádiós vezérlésű külső vakuegységek beállításait.

LED fény

Be- vagy kikapcsolhatja a fényképezőgépre rögzített WR-R10 vezeték nélküli távvezérlő állapotjelző LED fényeit. További tájékoztatást a vezeték nélküli távvezérlőhöz mellékelt dokumentációban talál.

Megadhatja az összeköttetési módot a más fényképezőgépekre rögzített WR-R10 vezeték nélküli távvezérlőkkel vagy a fejlett vezeték nélküli megvilágítást támogató, rádiós vezérlésű vakuegységekkel létesített kapcsolathoz. Valamennyi csatlakoztatott eszközhöz ugyanazt a módot állítsa be.

Az Összeköttetési mód menüpontban megadott beállítástól függetlenül a párosított vezeték nélküli távvezérlők által kibocsátott jelet a WR-R10 egység mindig fogadja. A WR-1 távvezérlő felhasználói a WR-1 összeköttetési módjának meghatározásakor válasszák a párosítás beállítást.

A WR-R10 vezeték nélküli távvezérlő

A WR-R10 egységen futó firmware-t mindenképpen frissítse a legújabb verzióra. A firmware frissítésére vonatkozó információkért látogasson el a lakóhelye szerinti Nikon honlapra.