Az egyéni beállítások négy beállításkészletben tárolódnak. Az egyik beállításkészleten végzett módosítások nem befolyásolják a többi beállításkészletet. A gyakran használt beállítások egyedi kombinációjának tárolásához válassza ki a négy beállításkészlet egyikét, és állítsa be a fényképezőgépet ezekre az értékekre. Az új beállítások a beállításkészletben tárolódnak akkor is, ha a fényképezőgépet kikapcsolja, és a beállításkészlet következő kiválasztásakor visszaállnak a benne szereplő értékek. Az egyes beállításkészletekben különböző beállításokat tárolhat, így a felhasználó a beállításkészlet menü megfelelő beállításkészletének kiválasztásával azonnal válthat az egyik kombinációról a másikra.

A négy egyéni beállításkészlet alapértelmezett elnevezése A, B, C és D. A menü beállításkészleteihez legfeljebb 20 karakter hosszúságú magyarázó feliratot adhat hozzá a „Szövegbevitel” részben (0 Szövegbevitel) leírtak szerint, a kívánt beállításkészlet kijelölésével és a 2 gomb megnyomásával.

Alapértékek visszaállítása

Az alapértékek visszaállításához jelöljön ki egy beállításkészletet az Egyéni beállításkészletek menüben, és nyomja meg a O (Q) gombot. A megjelenő megerősítő párbeszédablakban jelölje ki az Igen lehetőséget, és a kiválasztott beállításkészlet alapértékeinek (0 Egyéni beállítások menü alapértékei) visszaállításához nyomja meg az J gombot.

O (Q) gomb

Lásd még

A menü alapértelmezett beállításait lásd az „Egyéni beállítások menü alapértékei” részben (0 Egyéni beállítások menü alapértékei). Ha az aktuális beállításkészlet alapbeállításait módosította, csillag jelenik meg a módosított beállítások mellett az Egyéni beállítások menü második szintjén.

A Egyéni beállítások: a fényképezőgép beállításainak finomhangolása

a: Automatikus élességállítás

b: Fénymérés/expozíció

c: Időzítők / AE-rögzítés

d: Fényképezés/kijelzés

e: Sorozatkészítés/vaku

f: Vezérlők

g: Videó