A fényképek „DSC_”-t vagy – Adobe RGB színtér használatával készült képek esetén (0 Színtér) – „_DSC”-t tartalmazó fájlnévvel és az azt követő négyjegyű számmal és hárombetűs kiterjesztéssel lesznek elmentve (pl. „DSC_0001.JPG”). A Fájlok elnevezése beállítással a „Szövegbevitel” részben leírtak szerint (0 Szövegbevitel) kiválaszthat három betűt a fájlnév „DSC” szakaszának módosításához.

Szövegbevitel

Amikor szöveg bevitelére van szükség, megjelenik egy párbeszédablak. Koppintson az érintőképernyős billentyűzet betűire. A kívánt karaktert a választógombbal is kijelölheti a billentyűzet mezőben, a kijelölt karaktert pedig a választógomb középső gombjának lenyomásával helyezheti a kurzor aktuális helyére (a maximális karakterszám túllépését követően az utolsó karakter törlődik). A kurzor alatt lévő karakter törléséhez nyomja meg a O (Q) gombot. A kurzor új pozícióba mozgatásához koppintson a kijelzőre, vagy a W (M) gomb nyomva tartása mellett nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot. A szövegbevitel befejezéséhez és az előző menübe való visszalépéshez nyomja meg az J gombot. Ha a szövegbevitel befejezése nélkül kíván kilépni, nyomja meg a G gombot.

Szövegbeviteli mező

Billentyűzet mező

Kiterjesztések

A rendszer a következő kiterjesztéseket használja: „.NEF” a NEF (RAW) képekhez, „.TIF” a TIFF (RGB) képekhez, „.JPG” a JPEG képekhez, „.MOV” a MOV formátumú videókhoz, „.MP4” az MP4 formátumú videókhoz és „.NDF” a porszemcse-eltávolítás referenciaadataihoz. A NEF (RAW) + JPEG képminőség-beállítással rögzített NEF és JPEG fényképpárok fájlnevei azonosak, a kiterjesztésük azonban különböző.