Az ISO érzékenység alábbi beállításait módosíthatja.

  • Legnagyobb érzékenység: Kiválaszthatja az automatikus ISO érzékenység szabályozás felső határértékét az ISO 200 és Hi 5 közé eső értékek közül. Az ISO érzékenység automatikus szabályozására P, S és A módban kerül sor, illetve akkor, ha M módban az Autom. ISO érz. sz. (M mód) beállításhoz Be értéket választott.
  • ISO érz. sz. (M mód): Válassza a Be lehetőséget, ha M módban automatikusan kívánja szabályozni az ISO érzékenységet, és a Ki beállítást, ha az ISO érzékenység (M mód) beállításban megadott értéket kívánja használni.
  • ISO érzékenység (M mód): Kiválaszthatja az M módban érvényes ISO érzékenységet az ISO 100 és Hi 5 közé eső értékek közül. Egyéb módokban automatikus ISO érzékenység szabályozás kerül alkalmazásra.

Autom. ISO érz. szabályozás

Magas ISO érzékenységnél a fényképezőgépnek problémát okozhat az élességállítás, a zaj (véletlenszerűen elhelyezkedő fényes képpontok, köd vagy vonalak) pedig erősödhet. Mindez megelőzhető, ha az ISO érzékenység beállítása > Legnagyobb érzékenység menüpontban alacsonyabb ISO érzékenységet választ.