Összehasonlíthatja a retusált másolatokat az eredeti képekkel. Ez a funkció csak akkor áll rendelkezésre, ha teljes képes visszajátszásban megjelenít egy másolatot vagy eredeti képet, majd megnyomja az i gombot, és a Retusálás beállítás kiválasztásával megjeleníti a retusálás menüt.

 1. Válasszon ki egy képet.

  Teljes képes visszajátszásban válasszon ki egy retusált másolatot (Z ikonnal jelölve) vagy egy retusált eredeti fényképet. Nyomja meg az i gombot, majd jelölje ki a Retusálás lehetőséget, és nyomja meg az J gombot.

 2. Válassza az Előtte-utána összehasonlítás menüpontot.

  Jelölje ki az Előtte-utána összehasonlítás menüpontot, és nyomja meg az J gombot.

 3. Hasonlítsa össze a másolatot az eredeti képpel.

  A forráskép a bal oldalon, a retusált másolat a jobb oldalon látható, a kijelző felső részén pedig a másolat létrehozásához használt funkciók jelennek meg. A forráskép és a retusált másolat közötti váltáshoz nyomja meg a 4 vagy a 2 gombot. A kijelölt fénykép teljes képes megjelenítéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a X (T) gombot. Ha a másolat a Képátfedés lehetőség használatával két fényképből készült, vagy ha a forrást többször másolták, a másik forráskép vagy másolat megtekintéséhez nyomja meg a 1 vagy a 3 gombot. A visszajátszásba történő visszalépéshez nyomja meg a K gombot, vagy nyomja meg az J gombot, ha a visszajátszásba a kijelölt képpel kíván visszatérni.

  1 A másolat létrehozásához használt funkciók
  2 Forráskép
  3 Retusált másolat

Előtte-utána összehasonlítás

A forráskép nem jelenik meg, ha a másolat védett fényképről készült, illetve a másolat elkészítése után törölte vagy elrejtette a forrásképet (0 Kép rejtése).