Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Додата је нова ставка квалитета слике за брзо снимање кадрова и снимање

Назив ставке [ Квалитет слике ] у менију за фотографисање је промењен у [ Подешавања квалитета слике ], а квалитет слике за брзо снимање кадрова + сада може да се конфигурише одвојено од других режима ослобађања.

Опција Опис
[ Квалитет слике ] Конфигуришите квалитет слике за режиме отпуштања [ Сингле фраме ], [ Цонтинуоус лов-спеед ], [ Цонтинуоус хигх-спеед ] и [ Селф-тимер ]. Функционише исто као мени [ Квалитет слике ] у ранијим верзијама фирмвера фотоапарата.
[ Квалитет слике (ХСФЦ) ]

Конфигуришите квалитет слике за режиме ослобађања [ Ц15 ] до [ Ц120 ].

  • Квалитет слике се може подесити на [ JPEG фини ] или [ JPEG нормалан ].

Ако се изврши било која од доле наведених радњи, поставка за [ Квалитет слике (ХСФЦ) ] ће бити промењена са режимом отпуштања од [ Ц15 ] до [ Ц120 ], а са другим режимима отпуштања, поставка за [ Квалитет слике ] ће бити промењено.

  • Главни командни точкић се ротира док је T дугме притиснуто.
  • Главни командни точкић се ротира док се притиска дугме коме је додељена улога [ Квалитет/величина слике ] у прилагођеним подешавањима ф2 [ Прилагођене контроле (снимање) ].
  • Промене се врше у подешавањима i менија [ Квалитет слике ] у режиму фотографије.