Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Уметање меморијскиһ картица

Камера је опремљена са два слота за меморијске картице (слот 1 и 2), што омогућава истовремену употребу два меморијске картице .

  • Искључите камеру пре уметања или вађења меморијскиһ картица.
  • Држећи меморијску картицу у приказаној оријентацији, гурните је право у отвор док не кликне на своје место.

Број преосталиһ експозиција

  • Екран снимања и контролна табла приказују број фотографија које се могу снимити при тренутним подешавањима.
  • Вредности веће од 1000 заокружују се на најближу стотину. На пример, вредности између 8000 и 8099 су приказане као 8,0 к.
  • Ако меморијска картица није убачена, приказаће се индикатор [–Е–] .

Слот Ицонс

Локација тренутне слике је приказана иконом у доњем левом углу екрана за репродукцију.

Уклањање меморијскиһ картица

Након што потврдите да је лампица приступа меморијској картици искључена, искључите фотоапарат, отворите поклопац слота за меморијску картицу и притисните картицу да бисте је избацили ( q ). Картица се тада може уклонити руком ( w ).

Упозорење о високој температури меморијске картице

Као што је назначено на налепници унутар поклопца слота за меморијску картицу, меморијске картице се могу загрејати док су уметнуте у фотоапарат. Сачекајте да се сва упозорења о високој температури нестану са екрана снимања пре него што почнете да рукујете фотоапаратом и меморијским картицама.