Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Репродукција гласовниһ белешки

Да бисте репродуковали гласовне белешке, притисните дугме b када гледате фотографије означене иконама h .

Прекидање репродукције

Притиском на дугме окидача или коришћењем другиһ контрола фотоапарата може се прекинути репродукција. Репродукција се аутоматски завршава када се изабере друга слика или се камера искључи.

i мени

Гласовне белешке се такође могу репродуковати тако што ћете означити [ Репродукуј гласовну белешку ] у i репродукције и и притиснути J .

Брисање гласовниһ белешки

Да бисте избрисали гласовну белешку са тренутне фотографије, притисните дугме O ( Q ); дијалог за потврду ће бити приказан као што је приказано.

  • Да бисте избрисали и фотографију и гласовну белешку, означите [ Слика и гласовна белешка ] и притисните O ( Q ).
  • Да бисте избрисали само говорну белешку, означите [ Само гласовна белешка ] и притисните O ( Q ).
  • Да бисте изашли без брисања фотографије или говорне белешке, притисните D
  • Код слика двоструког формата, можете изабрати да избришете гласовну белешку само са слике на картици у тренутном слоту тако што ћете изабрати [ Одабрана слика ] у дијалогу за потврду, а затим изабрати [ Само гласовна белешка ].