Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Гледање пројекција слајдова

Да бисте видели пројекцију слајдова у којој се слике репродукују једна по једна редоследом који је снимљен, изаберите [ Слиде сһов ] у i менију. Такође можете одабрати колико дуго ће се приказивати било која фотографија у емисији.

 1. Изаберите почетну слику помоћу џојстика и притисните дугме i .

  Слајд шоу почиње са изабраном сликом и наставља се кроз све слике снимљене након ње.

 2. Означите [ Слиде сһов ] и притисните 2 .

  Да бисте изабрали колико дуго ће се фотографије приказивати, означите [ Фраме интервал ] и притисните 2 .

 3. Означите [ Старт ] и притисните J .

  • Слајд шоу ће почети.
  • У случају видео записа, опција изабрана за [ Интервал кадрова ] се игнорише; уместо тога, почетни оквир ће бити приказан кратко време пре него што почне репродукција видео записа.
  • Када се емисија заврши, биће приказана порука пре него што се настави нормална репродукција.

Током емисије

Следеће операције се могу обавити док је емисија у току:

До Опис
Прескочи назад/прескочи унапред Притисните 4 да бисте се вратили на претһодни кадар, 2 да бисте прешли на следећи кадар.
Погледајте додатне информације о фотографији Притисните 1 , 3 или ДИСП да одаберете приказане информације о фотографији. Да бисте сакрили информације о фотографији, изаберите [ Ништа (само слика) ].
Подесите јачину звука Притисните X да повећате јачину звука, W ( Q ) да смањите.
Изађите у режим репродукције Притисните K да завршите пројекцију слајдова и вратите се на приказ репродукције.