Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Банка менија снимања

G дугме U C мени за фотографисање

Опције менија за снимање фотографија и видео записа се чувају у једној од четири банке (банке „А“ до „Д“) које се могу изабрати помоћу [ Банка менија снимања ]. Са изузецима наведеним у наставку, промене подешавања направљене док је једна банка изабрана не примењују се на преостале банке.

 • Промене следећиһ подешавања менија за фотографисање примењују се на све банке:

  • [ Банке проширеног менија ]
  • [ Баланс белог ] унапред подешена
  • [ Вишеструка експозиција ]
  • [ Интервал тајмер снимања ]
  • [ Тиме-лапсе видео ]
  • [ Снимање са померањем фокуса ]
 • Промене следећег подешавања менија за снимање видеа такође се примењују на све банке:

  • [ Банке проширеног менија ]
 • Банке менија снимања се такође могу уређивати преко [ Сһоотинг мену банк ] ставке у менију снимања видео записа. Промене направљене у менију за фотографисање примењују се на мени за снимање видео записа и обрнуто .

Банке менија снимања

Контролна табла приказује тренутну банку менија („А“, „Б“, „Ц“ или „Д“).

Преименовање банака менија снимања

Називу банке се може додати описни натпис („А“, „Б“, „Ц“ или „Д“) тако што ћете означити банку, притиснути 2 и изабрати [ Преименуј ]. Наслови могу бити дугачки до 20 знакова.

Копирање банака менија снимања

Да бисте креирали копију банке менија снимања, означите банку, притисните 2 , изаберите [ Цопи ] и изаберите одредиште за копију.

Ресторинг Подразумевана подешавања

Можете да вратите подразумевана подешавања за изабрану банку менија снимања. Да бисте то урадили, означите банку и притисните O ( Q ); биће приказан дијалог за потврду. Означите [ Иес ] и притисните J да вратите подразумевана подешавања за изабрану банку.

 • Банке менија снимања не могу се ресетовати док је вишеструка експозиција у току.
 • [ Фосцикла за складиштење ] и [ Манаге Picture Control ] се не ресетују.