Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Успостављање везе

Камера се може повезати са рачунаром или ФТП сервером користећи било који од метода у наставку.

Рачунари: Повезивање преко USB

Повежите камеру и рачунар преко USB а и користите NX Studio за отпремање слика на рачунар ( 0 Рачунари: Повезивање преко USB ).

  • Такође можете даљински да контролишете камеру помоћу Цамера Цонтрол Про 2 (доступан засебно) или бесплатног НКС Тетһер софтвера.

Рачунари: повезивање преко Етһернета или бежичне ЛАН мреже

Повежите се са рачунаром преко Етһернета или помоћу уграђене бежичне ЛАН мреже камере. Можете да отпремите слике на рачунар или да даљински контролишете камеру преко мреже помоћу Цамера Цонтрол Про 2 (доступан засебно) или бесплатног НКС Тетһер-а ( 0 рачунара: повезивање преко Етһернет-а или бежичног ЛАН-а ).

ФТП сервери: Повезивање преко Етһернета или бежичног ЛАН-а

Отпремите слике на ФТП сервер преко Етернета или коришћењем уграђеног бежичног ЛАН-а у камери ( 0 ФТП сервера: Повезивање преко Етернета или бежичног ЛАН-а ).

Не можете да се повежете?

Ако имате проблема са успостављањем везе са рачунаром или ФТП сервером, покушајте:

  • искључити и поново укључити камеру,
  • провера бежичниһ подешавања на рачунару или ФТП серверу, или
  • поновно покретање рачунара или ФТП сервера.

Бежичне ЛАН и Етһернет грешке

За информације о грешкама везаним за бежичну мрежу или Етернет, погледајте „Решавање проблема бежичне ЛАН и Етһернет везе“ ( 0 Решавање проблема бежичне ЛАН и Етһернет везе ).