Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Зоом репродукције

Да бисте увећали приказану фотографију у репродукцији преко целог екрана, притисните X или J или дајте екрану два брза тапкања. Фотографије у формату [ FX (36×24) ] могу да се зумирају до максимално 32× ( велике слике), 24× ( средње ) или 16× ( мале ). Лица откривена током зумирања су означена белим ивицама; ротирајте подкомандни точкић да бисте видели друга лица.

Коришћење зума за репродукцију

До Опис
Увећајте/умањите
  • Притисните дугме X или користите покрете за растезање да бисте увећали приказ.
  • Да бисте умањили приказ, притисните W ( Q ) или користите покрете прстију.
  • Прозор за навигацију се приказује док је промењен однос зумирања, а област која је тренутно видљива је означена жутим оквиром. Трака испод прозора за навигацију приказује однос зумирања, постаје зелена у 1 : 1 (100%). Прозор за навигацију се брише са екрана након неколико секунди.

Погледајте друге области слике Користите џојстик или покрете клизања да видите делове слике који се не виде на монитору. Држите џојстик притиснут да бисте брзо скроловали до другиһ делова оквира.
Изрежите слику Да бисте изрезали слику на област која је тренутно видљива на монитору, притисните i и изаберите [ Брзо исецање ].
Изаберите лица

Лица откривена током зумирања су означена белим ивицама у прозору за навигацију. Окрените подкомандни точкић или додирните водич на екрану да бисте видели друга лица.

Погледајте остале слике Окрените главни командни точкић да бисте видели исту локацију на другим фотографијама без промене односа зумирања (одабиром видео снимка се поништава зум). Такође можете да видите друге фотографије тако што ћете додирнути икону e или f на дну екрана.
Заштитите слике Притисните дугме g ( Фн4 ) да бисте укључили или искључили заштиту тренутне слике ( 0 Заштита слика од брисања ).
Изађите у режим снимања Притисните дугме окидача до пола или притисните дугме K да бисте изашли.
Прикажи меније Притисните дугме G да бисте видели меније.