Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

RAW видео

„ RAW видео“ се односи на видео снимљен са [ N-RAW 12-бит (НЕВ) ] или [ ПроРес RAW ҺК 12-бит (МОВ) ] изабраним за [ Видео филе типе ] у менију за снимање видео записа.

Опрез: Снимање RAW видеа

Следећа ограничења важе када је изабрано [ N-RAW 12-бит (НЕВ) ] или [ ПроРес RAW ҺК 12-бит (МОВ) ].

  • ИСО осетљивости од Һи 0,3 до Һи 2,0 нису доступне.
  • [ Ацтиве Д-Лигһтинг ], [ Һигһ ИСО НР ], [ Дифрацтион цомпенсатион ] и [ Елецтрониц ВР ] нису доступни у менију за снимање видео записа.
  • RAW видео записи се не могу уређивати на камери.
  • Без обзира на изабрану опцију за [ HDMI ] > [ Резолуција излаза ] у менију подешавања, максимална излазна резолуција је 1920 × 1080.
  • За информације о упозорењима која важе када је [ Н‑Лог ] изабран за тонски режим, погледајте „Снимање Н-Лог видео записа“ ( 0 Снимање Н-Лог видео записа ).

Прегледање и уређивање RAW видео записа

RAW видео записи се могу гледати и уређивати само помоћу рачунарског софтвера који подржава RAW видео формат. Nikon софтвер НКС Студио подржава само приказ МП4 проки видео записа снимљениһ уз RAW видео записе.