Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Избор слика за отпремање

Пратите доле наведене кораке да изаберите тренутну слику за отпремање на паметни уређај, рачунар или фтп сервер.

 • Ставке i менија које се користе за одабир слика за отпремање разликују се у зависности од типа повезаног уређаја:
  • [ Изаберите за отпремање на паметни уређај ]: Приказује се када је камера повезана са паметним уређајем помоћу [ Повежи се на паметни уређај ] у мрежном менију ( 0 Повежи се са паметним уређајем ).
  • [ Изаберите за отпремање на рачунар ]: Приказује се када је камера повезана са рачунаром помоћу [ Повежи се на рачунар ] у менију мреже ( 0 Повежи се са рачунаром ).
  • [ Изаберите за отпремање (ФТП) ]: Приказује се када је камера повезана са ФТП сервером помоћу [ Повежи се на ФТП сервер ] у мрежном менију ( 0 Повежи се са ФТП сервером ).
 • Видео снимци се не могу изабрати за отпремање када је камера повезана са паметним уређајем преко апликације SnapBridge .
 • Максимална величина датотеке за видео снимке отпремљене на други начин је 4 ГБ.
 1. Изаберите жељену слику и притисните дугме i .

 2. Означите [ Изаберите за отпремање на паметни уређај ], [ Изаберите за отпремање на рачунар ] или [ Изаберите за отпремање (ФТП) ] и притисните J .

  Слике намењене паметном уређају су означене са W иконом, док су оне намењене рачунару или фтп серверу означене са s .

Уклањање ознака за отпремање

Да бисте уклонили ознаку отпремања, поновите кораке 1 и 2.