Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Нове опције за прилагођено подешавање ф3: „Прилагођене контроле (репродукција)“

Додати су улогама доступним за прилагођено подешавање ф3 [ Прилагођене контроле (репродукција) ]. Додата је и опција за контролу понашања напредовања кадра током зумирања репродукције. Поред тога, прилагођене контроле сада могу да се ресетују.

Нова опција ресетовања

Сада можете да ресетујете изабране контроле на њихове подразумеване улоге на екрану за избор контрола на екрану Цустом Сеттинг ф3 [ Цустом цонтролс (плаибацк) ].

  • Означите жељену контролу и притисните O ( Q ) да бисте приказали дијалог за потврду где можете да вратите контролу на подразумевану улогу тако што ћете означити [ Да ] и притиснути J .
  • Притиском и држањем дугмета O ( Q ) око три секунде када је контрола означена приказује се дијалог за потврду у коме можете да вратите све контроле на њихове подразумеване улоге тако што ћете означити [ Да ] и притиснути J .

Нове прилагодљиве контроле

Следеће контроле се сада могу прилагодити:

  • q [ Дугме за репродукцију ]
  • r [ БКТ дугме ]
  • t [ Дугме за режим блица ]
  • 3 [ Дугме Фн2 објектива ]
  • S [ Дугме Фн објектива ]

Нове улоге

Опција Опис
O [ Избриши ] Притисните контролу једном да бисте приказали дијалог за потврду. Поново притисните контролу да бисте избрисали тренутну слику и вратили се на репродукцију.
[ Позиција зумирања унапред кадра ]

Одаберите како камера центрира екран када се ротирају главни или подкомандни точкић да бисте се померали кроз слике током зумирања репродукције.

  • [ Задржи тренутну позицију зума ]: Центрирајте екран на тренутној локацији зумирања.
  • [ Преферирајућа тачка фокуса ]: Центрирајте екран на тачку фокуса која је била активна када је фотографија снимљена.