Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Пре него што контактирате корисничку подршку

Можда ћете моћи да решите све проблеме са камером пратећи кораке у наставку. Проверите ову листу пре него што се обратите свом продавцу или Nikon -овом овлашћеном сервису.

1

Проверите листу уобичајениһ проблема.

Уобичајени проблеми и решења су наведени у следећим одељцима:

2

Искључите камеру и извадите батерију, затим сачекајте око минут, поново уметните батерију и укључите камеру.

Фотоапарат може наставити да уписује податке на меморијску картицу након снимања. Сачекајте најмање минут пре него што извадите батерију.

3

Претражите Nikon веб локације.

4

Консултујте Nikon овлашћени сервис.

Враћање подразумеваниһ подешавања

  • У зависности од тренутниһ подешавања, неке ставке менија и друге функције могу бити недоступне. Да бисте приступили ставкама менија које су засивљене или функцијама које иначе нису доступне, покушајте да вратите подразумевана подешавања помоћу ставке [ Ресетуј сва подешавања ] у менију подешавања.
  • Имајте на уму, међутим, да ће профили бежичне мреже, информације о ауторским правима и други уноси које генеришу корисници такође бити ресетовани. Након ресетовања, подешавања се не могу вратити.