Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

б7: Задржи Екп. Када се ф/ промени

G дугме U A Мени прилагођениһ подешавања

Када је [ ИСКЉУЧЕНО ] изабрано за [ Подешавања ИСО осетљивости ] > [ Аутоматска контрола ИСО осетљивости ] у менију снимања фотографија у режиму М , радње као што је прелазак на објектив са другачијим опсегом отвора бленде могу да изазову ненамерне промене отвора бленде. Ако је друга опција осим [ Одржавање експозиције искључено ] изабрана за [ Кееп екп. када се ф/ мења ], фотоапарат ће подесити брзину затварача или ИСО осетљивост како би одржао експозицију на тренутној вредности.

  • Други случајеви у којима се подешавања могу аутоматски прилагодити за одржавање експозиције укључују:

    • објективи са различитим максималним отвором бленде при минималном и максималном зумирању се зумирају или умањују, или
    • растојање фокуса се мења док је причвршћено микро сочиво.
  • Поставка прилагођена за одржавање експозиције када се отвор бленде промени може се изабрати између [ Брзина затварача ] и [ ИСО осетљивост ]. Изаберите [ Одржавање експозиције искључено ] да бисте онемогућили ову функцију.
  • У зависности од објектива, камера можда неће моћи да одржи тренутну експозицију при неким подешавањима.
  • Одржавање експозиције није доступно током снимања видео записа.