Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

д4: Опције снимања пре издања

G дугме U A Мени прилагођених подешавања

Изаберите дужину рафала снимљено са краја меморијског бафера када је окидач притиснут до краја и максимална дужина рафалног снимања снимљена док је окидач притиснут до краја брзо снимање кадрова + режим.

  1. Део бафера снимљен на меморијску картицу при пуштању ([ Рафал пре издања ])
  2. Слике снимљене након објављивања ([ Рафал након објављивања ])
  3. Комплетан рафал велике брзине
Опција Опис
[ Рафал пре објављивања ]

Ако је изабрана друга опција осим [ Ништа ], камера ће баферовати кадрове док је дугме окидача притиснуто до пола, али само кадрови додати у бафер у последњих н секунди, где је н вредност изабрана за [ Пре- релеасе бурст ], биће снимљен на меморијску картицу када се окидач притисне до краја („Пре-релеасе Цаптуре“).

  • Ако је интервал између притискања окидача до пола и његовог притискања до краја краћи од изабраног времена, снимаће се само кадрови сачувани у баферу док је дугме притиснуто до пола.
[ Рафал након објављивања ] Одаберите максимално време током којег ће камера наставити да снима слике након што се окидач притисне до краја: [ 1 с ], [ 2 с ], [ 3 с ] или [ Макс. ]. Снимање може да се настави до око 4 с када је [ Макс. ] је изабрано.

Икона Y се појављује на екрану снимања када се изабере друга опција осим [ Ноне ] за [ Рафално снимање унапред ]. Док је окидач притиснут до пола, зелена тачка ( I ) ће се појавити на икони која показује да је баферовање у току.

  • Ако се окидач притисне до пола дуже од око 30 секунди, C ће се појавити на икони и снимање пре отпуштања ће бити отказано. Снимање пре отпуштања се може наставити тако што ћете подићи прст са дугмета за окидање и затим га поново притиснути до пола.