Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

ф12: Покрети при репродукцији у пуном кадру

G дугме U A Мени прилагођениһ подешавања

Изаберите улогу којој је додељена превлачењем нагоре и надоле или покретима превлачења лево и десно током репродукције преко целог екрана.

Превуците нагоре/надоле

Изаберите операцију која се изводи превлачењем нагоре или надоле.

Опција Опис
c [ Оцена ] Доделите тренутној слици унапред изабрану оцену. Оцена се може изабрати притиском на 2 .
K [ Изаберите за отпремање на рачунар ] Означите тренутну слику за приоритетно отпремање на рачунар.
N [ Изаберите за отпремање (ФТП) ] Означите тренутну слику за приоритетно отпремање на ФТП сервер.
g [ Заштити ] Заштитите тренутну слику.
W [ гласовна белешка ] Превуците да бисте започели снимање гласовне белешке. Ако већ постоји белешка за тренутну слику, превлачењем уместо тога почиње репродукција постојеће белешке. Притисните J да бисте прекинули снимање или репродукцију.
[ Ниједан ] Померање нагоре или надоле нема ефекта.
  • Слике изабране померањем нагоре или надоле када је изабрано [ Ратинг ], [ Селецт фор уплоад то цомпутер ], [ Селецт фор уплоад (ФТП) ] или [ Протецт ] означене су иконама ( 0 Филе Информатион ). Ознака се може уклонити поновним ударцем у истом правцу.

Листајте унапред смер

Изаберите покрет који се користи за напредовање оквира.

Опција Опис
S [ Лево → Десно ] Листајте здесна налево да бисте видели следећу слику.
T [ Лево→ Десно ] Листајте с лева на десно да бисте видели следећу слику.