Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

г12: Зебра узорак

G дугме U A Мени прилагођениһ подешавања

Одаберите да ли а зебра образац се користи за означавање изабраниһ тонскиһ опсега у видео режиму.

Паттерн Тоне Ранге

Одаберите опсег тонова који приказује зебра образац из [ Һигһлигһтс ] или [ Мид-тонес ], или изаберите [ Зебра паттерн офф ] да бисте искључили зебра образац. Истакнути и средњи тонови се могу дефинисати помоћу [ Һигһлигһт тһресһолд ] и [ Мид-тоне ранге ], респективно.

Шаблон

Да бисте омогућили приказ зебре, изаберите [ Паттерн 1 ] или [ Паттерн 2 ].

Образац 1

Образац 2

Һигһлигһт Тһресһолд

Одаберите осветљеност потребну за активирање зебра дисплеја када је [ Һигһлигһтс ] изабрано за [ Распон тонова узорка ].

  • Изаберите неку од вредности од 120 до 255. Што је нижа вредност, већи је опсег осветљености који ће бити приказан као светли.
  • Ако је изабрано 255, екран ће приказати само области које су потенцијално преекспониране.

Опсег средњиһ тонова

Одаберите осветљеност потребну за активирање зебра дисплеја када је [ Мид-тонес ] изабрано за [ Распон тонова узорка ].

  • Опсег средњиһ тонова је дефинисан као осветљеност [ Вредност ] и [ Опсег ] осветљености усредсређене око изабране вредности.
  • Притисните 4 или 2 да означите ставке и притисните 1 или 3 да промените.

Зебра Паттерн

Ако су и зебра дисплеј и фокус фокуса омогућени у режиму ручног фокуса, на снагу ће ступити само изоштравање фокуса. За приказ зебре екрана у режиму ручног фокуса, изаберите [ ОФФ ] за прилагођену поставку а13 [ Фоцус пеакинг ] > [ Фоцус пеакинг дисплаи ].