Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Функције доступне са верзијом фирмвера „Ц“ 5.00

Z 9 Референтни водич је за „Ц“ верзију фирмвера 3.00 (најновија верзија Z 9 Референтни водич је доступна на Nikon центру за преузимање).

  • Z 9 Референтни водич ( Додатак за верзије фирмвера 4.00 и 4.10 ) детаљно описује нове функције и промене уведене са „Ц“ верзијама фирмвера камере 4.00 и 4.10. Додатну документацију можете преузети са Nikon центра за преузимање.
  • Ово поглавље описује нове функције и промене уведене са верзијом фирмвера „Ц“ камере 5.00.

„Верзија фирмвера“

Да бисте видели верзију фирмвера камере или ажурирали фирмвер камере, изаберите [ Верзија фирмвера ] у менију подешавања.

Ажурирања се могу извршити помоћу рачунара или паметног уређаја.

  • Рачунар : Проверите у Nikon центру за преузимање нове верзије фирмвера фотоапарата. Информације о извршавању ажурирања доступне су на страници за преузимање фирмвера.

    хттпс://довнлоадцентер.никонимглиб.цом/

  • Паметни уређај : Ако је паметни уређај упарен са камером помоћу апликације SnapBridge , апликација ће вас аутоматски обавестити када ажурирања постану доступна, а затим можете да преузмете ажурирање на меморијску картицу камере преко паметног уређаја. За информације о обављању ажурирања погледајте SnapBridge помоћ на мрежи. Имајте на уму да се аутоматска обавештења можда неће приказати у исто време када су ажурирања доступна у Nikon центру за преузимање.