Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Репродукција серије

G дугме U D мени репродукције

Изабери опције за гледање рафала (серија) снимака снимљениһ током рафалног фотографисања.

Подселектор приказује први снимак

Опција Опис
[ УКЉУЧЕНО ] Прескочите све осим првог снимка у сваком низу када се крећете кроз слике тако што ћете нагињати подселектор лево или десно. Слике које нису део рафала неће бити прескочене. Појединачни снимци у сваком низу се могу видети нагињањем подселектора нагоре или надоле.
[ ИСКЉУЧЕНО ] Под-селектор обавља исте функције као и џојстик када је нагнут нагоре, надоле, лево или десно.

Аутоматска репродукција серије

Ако је изабрано [ ОН ], преостале слике ће се аутоматски репродуковати након што се прва слика у низу прикаже у пуном кадру неколико секунди. Репродукција се завршава када се прикаже последња слика у низу.

Наведите серије као појединачне сличице

Када је изабрано [ ОН ], само први снимак у сваком низу ће се појавити на листи сличица. Прва слика у сваком низу ће бити идентификована иконом c и цифром која даје укупан број снимака у низу.

  • Све слике у сваком низу биће приказане током репродукције преко целог екрана.
  • Одабиром [ УКЉУЧЕНО ] за [ Листа серија као појединачне сличице ] омогућава се приступ [ Управљај серијом ] у i менију за репродукцију ( 0 фотографија ).