Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Аутоматско искључивање температуре

G дугме U B мени подешавања

Ниво на којем ће се камера искључити аутоматски како његова унутрашња температура расте може се изабрати између [ Стандард ] и [ Һигһ ].

  • Када је изабрано [ Стандард ], камера ће прво приказати J , а затим икону K као своју унутрашња температура расте , прелазак на тајмер за одбројавање ако се температура још више повећава.
  • Када је изабрано [ Високо ], камера ће приказати иконе J , K и M како њена унутрашња температура расте, пребацујући се на тајмер за одбројавање ако се температура још више повећава.
  • Када тајмер за одбројавање достигне нулу, камера ће се аутоматски искључити и даље фотографисање ће бити обустављено.

Опрез: „Висока“

Иако вам избор [ Високо ] даје више времена пре него што се камера искључи, камера може постати врућа на додир. Препоручујемо да користите статив или другу опрему да бисте смањили време додиривања камере.

Опрез: Када је камера врућа

  • У неким случајевима, тајмер за одбројавање може бити приказан у тренутку када се камера укључи, чак и када је изабрано [ Високо ].
  • Квалитет слике може пасти када је камера врућа.
  • Меморијске картице уметнуте у врућу камеру такође могу постати вруће. Сачекајте да температура падне пре него што почнете да рукујете камером или меморијским картицама.