Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Баланс боја монитора

G дугме U B мени подешавања

Подесите пратите баланс боја по вашем укусу.

 • [ Баланс боја монитора ] се може подесити само када је монитор активан екран. Не може се подесити када је [ Само тражило ] изабрано за режим монитора или када је ваше око упрто у тражило.
 • Баланс боја се подешава помоћу џојстика. Притисните 1 , 3 , 4 или 2 да подесите баланс боја као што је приказано испод. Притисните J да бисте сачували промене.

  1. Повећајте зелено
  2. Повећајте ћилибар
  3. Повећајте магенту
  4. Повећајте плаву
 • Баланс боја монитора се примењује само на меније, репродукцију и екран снимања; то не утиче на фотографије и видео записе снимљене камером.
 • Референтна слика је или последња снимљена слика или, у режиму репродукције, последња приказана слика. Ако меморијска картица не садржи слике, уместо тога ће се приказати празан оквир.
 • Да бисте изабрали другу слику, притисните дугме W ( Q ). Означите жељену слику и притисните J да бисте је изабрали као референтну слику.
 • Да видите истакнуту слику у пуном кадру, притисните и држите X .