Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google преводилац

ОВА УСЛУГА МОЖЕ ДА САДРЖИ ПРЕВОДЕ КОЈИ СУ НАЧИЊЕНИ ОД СТРАНЕ GOOGLE-А. GOOGLE СЕ ОДРИЧЕ СВИХ ГАРАНЦИЈА У ВЕЗИ СА ПРЕВОДИМА, ИЗРИЧИТИМ ИЛИ ПОДРАЗУМЕВАНИМ, УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ У ВЕЗИ ТАЧНОСТИ, ПОУЗДАНОСТИ И ГАРАНЦИЈЕ ПРОИЗВОДА КОЈА СЕ ПОДРАЗУМЕВА, ОДГОВАРАЈУЋУ НАМЕНУ ЗА ОДРЕЂЕН ЦИЉ И ПОШТОВАЊЕ АУТОРСКИХ ПРАВА.

Референтни водичи Nikon корпорације (испод, „Nikon“) преведени су зарад вашег коришћења користећи софтвер за превођење који нуди Google преводилац. Уложени су разумни напори да се понуди тачан превод, међутим, ниједно аутоматско превођење није савршено нити је намера да се замене људски преводиоци. Преводи се нуде као услуга корисницима Nikon-ових референтних водича и нуде се „такви какви су“. Никаква гаранција, изричита или подразумевана, не односи се на тачност, поузданост или исправност превода начињених са енглеског језика на било које друге језике. Неки садржаји (попут слика, видео приказа, блиц видео приказа, итд.) можда неће бити правилно преведени услед ограничења софтвера за превод.

Службени текст је енглеска верзија референтних водича. Било која неслагања или разлике настале у преводу нису обавезујуће и немају правни учинак у сврху усклађивања или извршења. Ако се појаве нека питања у вези са тачношћу информација садржаних у преведеним референтним водичима, погледајте енглеску верзију водича која је службена верзија.

Нове опције за звук и јачину окидача

Нове опције су додате у [ Звукови камере ] у менију подешавања. Јачина звука затварача сада се може подесити одвојено од других електронских звукова. Такође можете одабрати типове звука затварача.

Опција Опис
[ звук затварача ] Ако је изабрано [ ОН ], фотоапарат ће се огласити када се окидач пусти.
[ Волуме ] Изаберите јачину звука електронског затварача од укупно пет опција.
[ Тип ] Изаберите између 5 типова звука затварача.
[ бип ]
  • Исто као и функција [ Бееп он/офф ] са фирмвером камере “Ц” верзије 3.кк или раније. Ако изаберете [ Укључено ] или [ Искључено (само контроле на додир) ], звучни сигнали ће се огласити када:

    • самоокидач одбројава,
    • фотографисање са интервалним тајмером, снимање видео записа у временским интервалима или померање фокуса се завршава,
    • камера се фокусира у режиму фотографије (имајте на уму да ово не важи ако је АФ-Ц изабран за режим фокуса или ако је [ Ослободи ] изабрано за прилагођено подешавање а2 [ Избор приоритета АФ-С ]), или
    • користе се контроле на додир (али имајте на уму да се звучни сигнали неће чути за контроле додира ако је изабрано [ Искључено (само контроле на додир) ).
  • Изаберите [ Искључено ] да бисте искључили звучни сигнал.
[ Волуме ] Изаберите једну од три опције за јачину звучног сигнала.
[ Питцх ] Изаберите висину звучног сигнала између [ Висока ] и [ Ниска ].