Tilføj copyright-oplysninger til nye billeder, efterhånden som de tages. Oplysninger om ophavsret kan ses på fanen NX Studio Info .

  • Kunstner : Indtast et fotografnavn som beskrevet i "Tekstindtastning" ( 0 Tekstindtastning ). Fotografnavne kan være op til 36 tegn lange.
  • Copyright : Indtast navnet på indehaveren af ophavsretten som beskrevet i "Tekstindtastning" ( 0 Tekstindtastning ). Ophavsretsindehaverens navne kan være op til 54 tegn lange.
  • Vedhæft copyright-oplysninger : Vælg denne mulighed for at vedhæfte copyright-oplysninger til alle efterfølgende fotografier. Fremhæv Vedhæft copyright-oplysninger, og tryk på 2 for at slå det til eller fra. Når du har valgt den ønskede indstilling, skal du trykke på J for at afslutte.

For at forhindre uautoriseret brug af kunstnerens eller copyright-indehaverens navne skal du sørge for, at Vedhæft ophavsretsoplysninger ikke er valgt, og at felterne Kunstner og Copyright er tomme, før du udlåner eller overfører kameraet til en anden person. Nikon påtager sig intet ansvar for skader eller uenigheder, der opstår som følge af brugen af indstillingen Copyright information .