Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

"Muotokuvan vaikutelman tasapaino" lisätty valokuvaus- ja videotallennusvalikoihin

[ Muotokuvan vaikutelman tasapaino ] -kohta on lisätty valokuvaus- ja videokuvausvalikoihin. Hienosäädä ihmismuotokuvakohteiden sävy- ja kirkkausasetuksia ja tallenna tulokset käyttöä varten kuvauksen aikana [ Mode 1 ], [ Mode 2 ] tai [ Mode 3 ].

Muotokuvan impression tasapainotilojen luominen

 1. Valitse valokuvausvalikosta [ Muotokuvan vaikutelman tasapaino ].

 2. Korosta tila [ Tila 1 ] - [ Tila 3 ] ja paina 2 .

  Valitun tilan vaihtoehdot tulevat näkyviin.

 3. Säädä sävyä ja kirkkautta.

  • Paina 4 tai 2 säätääksesi sävyä M (magenta)–Y (keltainen) akselilla. Magenta kasvaa, kun liikut kohti M, keltainen (keltainen) kun liikut kohti Y.
  • Säädä kirkkautta painamalla 1 tai 3 . Kirkkaus kasvaa arvojen noustessa ja vähenee, kun arvot laskevat.
  • Valitut arvot näkyvät ruudukon oikealla puolella.
  • Paina O ( Q ) -painiketta palauttaaksesi oletusasetukset.

 4. Tallenna muutokset.

  • Tallenna muutokset ja poistu valikoista painamalla J
  • Tilat, joita on muutettu oletusarvoista, on merkitty tähdillä (" U ").
  • Toista vaiheet 1–4 luodaksesi lisää tiloja.

Tallennettujen tilojen käyttäminen

Ota muotokuvan vaikutelman tasapaino käyttöön kuvauksen aikana valitsemalla valokuvausvalikosta haluamasi tila ([ Tila 1 ] - [ Tila 3 ]) kohtaan [ Muotokuvan vaikutelman tasapaino ].

Pystykuvan impressiotasapainon rajoitukset

[ Muotokuvan vaikutelman tasapaino ] ei ole käytössä, jos [ Yksivärinen ] tai [ Creative Picture Control ] on valittu kohdassa [ Aseta Picture Control ].

Säätöjen tekeminen tulosten esikatselun aikana

Jos [ Muotokuvan tasapaino ] on määritetty i -valikossa mukautetulla asetuksella f1 [ Customize i menu ], voit valita tämän vaihtoehdon, valita tilan pyörittämällä pääkomentokiekkoa ja säätää sitten värisävyä ja kirkkautta monitoimisäätimellä. valitsinta samalla kun esikatselet niiden vaikutuksia näytössä kehystettyyn kohteeseen.

RAW käsittely

Kohde [ Muotokuvan vaikutelman tasapaino ] lisätään asetuksiin, joita voidaan säätää toistovalikon [ Parantelu ] > [ RAW käsittely (nykyinen kuva) ] tai [ RAW käsittely (useita kuvia) ] i .