Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kuvien katselu

Täyskuvatoisto

Paina K painiketta nähdäksesi viimeisimmän kuvan täysikokoisena näytössä.

  • Paina 4 palataksesi edelliseen ruutuun ja 2 siirtyäksesi seuraavaan ruutuun.
  • Paina 1 , 3 tai DISP- painiketta nähdäksesi lisätietoja nykyisestä kuvasta ( 0 Photo Information ).

Pikkukuvien toisto

Jos haluat katsella useita kuvia, paina W ( Q ) -painiketta, kun kuva näkyy täysikokoisena.

  • Näytettävien kuvien määrä kasvaa 4:stä 9:ään 72:een joka kerta, kun W ( Q ) -painiketta painetaan, ja vähenee jokaisella X painikkeen painalluksella.
  • Korosta kuvat käyttämällä 1 , 3 , 4 tai 2 .

Kosketa Ohjaimet

Kosketussäätimiä voidaan käyttää, kun kuvia näytetään näytössä ( 0 Toisto ).

"Kierrä kuvia automaattisesti"

Valitse [ PÄÄLLÄ ] kohdassa [ Automaattinen kuvien kierto ] toistovalikossa kääntääksesi "korkeat" (muotokuva) ja "leveä" (maisema) -suuntaiset kuvat automaattisesti sen mukaan, kuinka kameraa pidetään toiston aikana: korkeat kuvat käännetään näyttöön. korkeassa suunnassa, kun kameraa pidetään leveässä asennossa, kun taas leveät kuvat käännetään näyttämään laajassa asennossa, kun kameraa pidetään korkeassa asennossa.

Kuva-arvostelu

Kun [ Päällä ] on valittu [ Picture review ] -asetukseksi toistovalikossa, valokuvat näytetään automaattisesti kuvauksen jälkeen; sinun ei tarvitse painaa K -painiketta.

  • Jos [ Päällä (vain näyttö) ] on valittuna, valokuvia ei näytetä etsimessä.
  • Jatkuvassa vapautustiloissa näyttö alkaa, kun kuvaus päättyy, ja nykyisen sarjan ensimmäinen valokuva näytetään.
  • Kuvia ei käännetä automaattisesti kuvien katselun aikana, vaikka toistovalikon [ Automaattinen kuvien kierto ] -asetukseksi on valittu [ ON ].