Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Aktiivinen D-Lighting

G -painike U C valokuvausvalikko

Säilytä valojen ja varjojen yksityiskohdat luomalla kuvia luonnollisella kontrastilla. Käytä suurikontrastisissa kohtauksissa, esimerkiksi kuvattaessa kirkkaasti valaistuja ulkomaisemia oven tai ikkunan läpi tai kuvattaessa varjostettuja kohteita aurinkoisena päivänä. Aktiivinen D-Lighting on tehokkain, kun sitä käytetään matriisimittauksen kanssa.

[ Pois ]

[ Y Auto ]

Vaihtoehto Kuvaus
Y [ Automaattinen ] Kamera säätää aktiivisen D-Lightingin automaattisesti kuvausolosuhteiden mukaan.
t [ Extra high 2 ] Valitse suoritettavan aktiivisen D-Lightingin määrä (järjestyksessä korkeasta matalaan) [ Extra high 2 ], [ Extra high 1 ], [ High ], [ Normal ] ja [ Low ].
s [ Extra high 1 ]
P [ Korkea ]
Q [ Normaali ]
R [ Matala ]
c [ Pois ] Aktiivinen D-Lighting pois päältä.

Tällä hetkellä valittu vaihtoehto näkyy kuvakkeena näytössä kuvauksen aikana.

Varoitukset: Aktiivinen D-Lighting

  • Aktiivisella D-Lightingilla otetuissa valokuvissa saattaa esiintyä "kohinaa" satunnaisesti sijoitettujen kirkkaiden pikselien, sumun tai viivojen muodossa.
  • Tilassa M [ Y Auto ] vastaa [ Q Normaali ].
  • Epätasainen varjostus saattaa näkyä joissakin kohteissa.
  • Tämä toiminto ei ole käytössä korkeilla ISO-herkkyyksillä (Hi 0,3–Hi 2,0), mukaan lukien suuret herkkyydet, jotka on valittu automaattisella ISO-herkkyyden säädöllä.