Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Akun asettaminen paikalleen

Sammuta kamera ennen kuin asetat tai poistat sen akku .

 1. Irrota BL-7 akkutilan kansi.

  Nosta akkutilan kannen salpaa, käännä se auki ( A ) asentoon ( q ) ja irrota akkutilan kansi ( w ).

 2. Kiinnitä kansi akkuun.

  • Jos akun vapautus on sijoitettu niin, että nuoli ( H ) on näkyvissä, liu'uta akun vapautuspainiketta peittääksesi nuolen ( H ).

  • Aseta akun kaksi ulkonemaa kannen vastaaviin koloihin kuvan mukaisesti. Akun vapautuspainike liukuu sivuun paljastaen nuolen ( H ) kokonaan.

 3. Aseta akku paikalleen.

  Aseta akku kokonaan ja tukevasti paikalleen kuvan osoittamalla tavalla.

 4. Lukitse kansi.

  • Käännä akkutilan kannen salpa kiinni-asentoon ( q ) ja käännä se alas kuvan osoittamalla tavalla ( w ).

  • Varmista, että kansi on lukittu kunnolla, jotta akku ei pääse irtoamaan käytön aikana.

Akun irrottaminen

Ennen kuin poistat akun, sammuta kamera, nosta akkutilan kannen salpa ja käännä se auki ( A ) -asentoon.

Akkutilan kannen irrottaminen

Avataksesi akkutilan kannen, jotta se voidaan irrottaa akusta, liu'uta akun vapautusnuppia nuolen ( H ) osoittamaan suuntaan, kunnes se pysähtyy.

Akkutilan kansi

 • Käytä vain BL-7 akkutilan kansia; muita akkutilan kansia ei voi käyttää tämän kameran kanssa.
 • Voit jättää kannen kiinni, kun lataat akkuja laturissa.
 • Estä pölyn kerääntyminen akkutilan sisälle asettamalla kameran akkutilan kansi takaisin paikoilleen, kun akkua ei ole asetettu paikalleen.

Akun taso

 • Akun varaustaso näkyy kuvausnäytössä ja ohjauspaneelissa, kun kamera on päällä.

  Monitori

  Etsin

  Ohjauspaneeli

 • Akun varaustason näyttö muuttuu, kun akun varaustaso laskee, L stä K , J , I ja H . Kun akun varaustaso putoaa tasolle H , keskeytä kuvaus ja lataa akku tai valmistele vara-akku.
 • Jos viesti [ Suljin ei käytössä. Lataa akku. ] tulee näkyviin, lataa tai vaihda akku.

The Valmiustilan ajastin

Kamera käyttää valmiustilaajastinta, joka vähentää akun kulumista. Jos mitään toimintoja ei suoriteta noin 30 sekuntiin, valmiustilan ajastin vanhenee ja näyttö, etsin ja ohjauspaneeli sammuvat. Muutama sekunti ennen virran sammuttamista näyttö ja etsin himmentyvät. Ne voidaan aktivoida uudelleen painamalla laukaisin puoliväliin. Aika, jonka kuluttua valmiustilan ajastin päättyy automaattisesti, voidaan valita mukautetulla asetuksella c3 [ Virran sammutuksen viive ] > [ Valmiustilaajastin ].