Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Ilmoitukset

 • Mitään tämän tuotteen mukana toimitetun dokumentaation osaa ei saa jäljentää, lähettää, litteroida, tallentaa hakujärjestelmään tai kääntää millekään kielelle missään muodossa tai millään tavalla ilman Nikon etukäteen antamaa kirjallista lupaa.
 • Nikon pidättää oikeuden muuttaa tässä dokumentaatiossa kuvattujen laitteistojen ja ohjelmistojen ulkoasua ja teknisiä tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
 • Nikon ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat tämän tuotteen käytöstä.
 • Vaikka on pyritty kaikin tavoin varmistamaan, että tämän dokumentaation tiedot ovat tarkkoja ja täydellisiä, olisimme kiitollisia, jos ilmoittaisit mahdollisista virheistä tai puutteista alueesi Nikon edustajalle (osoite ilmoitetaan erikseen).
Kopiointi- tai jäljentämiskieltoa koskeva huomautus

Huomaa, että pelkkä skannerilla, digitaalikameralla tai muulla laitteella digitaalisesti kopioidun tai jäljennetyn materiaalin hallussapito voi olla lain mukaan rangaistavaa.

 • Kohteet, joiden kopioiminen tai jäljentäminen on laissa kielletty

  Älä kopioi tai jäljennä paperirahaa, kolikoita, arvopapereita, valtion joukkovelkakirjoja tai paikallishallinnon obligaatioita, vaikka sellaisiin kopioihin tai jäljennöksiin on leimattu "Näyte".

  Vieraassa maassa liikkeeseen lasketun paperirahan, kolikoiden tai arvopapereiden kopioiminen tai jäljentäminen on kiellettyä.

  Ellei valtiolta ole etukäteen saatu lupaa, valtion myöntämien käyttämättömien postimerkkien tai postikorttien kopioiminen tai jäljentäminen on kielletty.

  Valtion myöntämien postimerkkien ja laissa säädettyjen oikeaksi todistettujen asiakirjojen kopioiminen tai jäljentäminen on kielletty.

 • Tiettyjä kopioita ja kopioita koskevia varoituksia

  Hallitus on antanut varoituksia yksityisten yritysten liikkeeseen laskemien arvopapereiden kopioista tai jäljennöksistä (osakkeet, laskut, shekit, lahjakortit jne.), työmatkakortteja tai kuponkilippuja, paitsi jos vähimmäiskopioita on toimitettava yrityskäyttöön yrityksen toimesta. Älä myöskään kopioi tai toista valtion myöntämiä passeja, julkisten virastojen ja yksityisten ryhmien myöntämiä lupia, henkilökortteja ja lippuja, kuten passeja ja ateriakuponkeja.

 • Noudata tekijänoikeusilmoituksia

  Tekijänoikeuslain mukaan kameralla tehtyjä valokuvia tai tallenteita tekijänoikeudella suojatuista teoksista ei saa käyttää ilman tekijänoikeuden haltijan lupaa. Poikkeukset koskevat henkilökohtaista käyttöä, mutta huomaa, että jopa henkilökohtainen käyttö saattaa olla rajoitettua, kun on kyse valokuvista tai tallenteista näyttelyistä tai live-esityksistä.

Käytä vain Nikon elektronisia lisävarusteita

Nikon kameroissa on monimutkaisia elektronisia piirejä. Vain Nikon elektroniset lisävarusteet (mukaan lukien objektiivit, laturit, akut, verkkolaitteet ja salamatarvikkeet), jotka Nikon on sertifioinut käytettäväksi erityisesti tämän Nikon digitaalikameran kanssa, on suunniteltu ja todistettu toimiviksi tämän elektronisen piirin toiminta- ja turvallisuusvaatimusten mukaisesti.

Muiden kuin Nikon elektronisten lisävarusteiden käyttö voi vahingoittaa kameraa ja mitätöidä Nikon takuun. Muiden valmistajien ladattavien Li-ion-akkujen käyttö, joissa ei ole alla näkyvää Nikon holografista sinettiä, voi häiritä kameran normaalia toimintaa tai johtaa akkujen ylikuumenemiseen, syttymiseen, repeytymiseen tai vuotamiseen.

Lisätietoja Nikon merkkisistä lisävarusteista saat paikalliselta valtuutetulta Nikon jälleenmyyjältä.

Muistikortit
 • Muistikortit voivat olla kuumia käytön jälkeen. Noudata asianmukaista varovaisuutta poistaessasi muistikortteja kamerasta.
 • Älä suorita seuraavia toimintoja alustuksen aikana tai kun tietoja tallennetaan, poistetaan tai kopioidaan tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen. Näiden varotoimien noudattamatta jättäminen voi johtaa tietojen menetykseen tai kameran tai kortin vaurioitumiseen.

  • Älä poista tai aseta muistikortteja.
  • Älä sammuta kameraa.
  • Älä poista akkua.
  • Älä irrota verkkolaitteita.
 • Älä koske kortin liittimiin sormillasi tai metalliesineillä.
 • Älä käytä liiallista voimaa käsitellessäsi muistikortteja. Tämän varotoimenpiteen noudattamatta jättäminen voi vahingoittaa korttia.
 • Älä taivuta tai pudota muistikortteja tai altista niitä voimakkaille fyysisille iskuille.
 • Älä altista muistikortteja vedelle, kuumuudelle tai suoralle auringonvalolle.
 • Älä alusta muistikortteja tietokoneessa.

Ennen kuin otat tärkeitä kuvia

Ennen kuin otat kuvia tärkeissä tilaisuuksissa (kuten häissä tai ennen kuin otat kameran mukaan matkalle), ota testikuva varmistaaksesi, että kamera toimii normaalisti. Nikon ei ole vastuussa vahingoista tai menetetyistä voitoista, jotka voivat johtua tuotteen toimintahäiriöstä.

Elinikäisen oppimisen

Osana Nikon "Life-Long Learning" -sitoumusta jatkuvaan tuotetukeen ja koulutukseen jatkuvasti päivitettävää tietoa on saatavilla verkossa seuraavilta sivustoilta:

Vieraile näillä sivustoilla saadaksesi viimeisimmät tuotetiedot, vinkit, vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ) ja yleisiä neuvoja digitaalisesta kuvantamisesta ja valokuvauksesta. Lisätietoja voi saada alueesi Nikon edustajalta. Katso yhteystiedot seuraavasta URL-osoitteesta: https://imaging.nikon.com/