Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Äänimuistioiden tallennus

Äänimuistiot Valokuviin voidaan lisätä jopa 60 sekuntia pitkiä.

 1. Valitse valokuva.

  Vain yksi äänimuistio voidaan tallentaa kuvaa kohden; muita äänimuistioita ei voi tallentaa kuville, jotka on jo merkitty h kuvakkeella. Olemassa oleva puhemuistio on poistettava ennen kuin uusi voidaan tallentaa ( 0 Puhemuistioiden poistaminen ).

 2. Pidä the b -painiketta .

  • Ääni tallennetaan, kun painiketta painetaan.
  • Tallennuksen aikana kamera näyttää b kuvakkeen ja jäljellä olevan tallennusajan sekunteina.

 3. Vapauta b -painike.

  • Tallennus päättyy.
  • Äänimuistiinpanoja sisältävät kuvat on merkitty h kuvakkeilla.

Tallennus ei ole käytettävissä

Äänimuistioita ei voi lisätä videoihin tai Image Dust Off -viitetietoihin.

Tallennusrajoitukset

Äänimuistioita ei voi tallentaa, jos:

 • valokuvan/videon valitsin on käännetty asentoon 1 tai
 • monivalotus on meneillään.

Varoitus: Äänimuistioiden tallentaminen

Kosketusohjaimet ovat poissa käytöstä, eikä muita kuvia voi näyttää tallennuksen aikana.

Tallennuksen keskeyttäminen

Laukaisimen painaminen tai muiden kameran säätimien käyttö voi lopettaa tallennuksen. Intervalliajastimella kuvattaessa tallennus päättyy noin kaksi sekuntia ennen seuraavan kuvan ottamista; tallennus päättyy myös, kun kamera sammutetaan.

Varastointisijainti

Äänimuistiot kuville, jotka on otettu kahdella muistikortilla ja [ Varmuuskopio ], [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] tai [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] valittuna [ Role play by card in Slot 2 ] kuvauksessa. valikosta on tallennettu kopiot molemmille korteille.

Äänimuistion tiedostonimet

Äänimuistiotiedostojen nimet ovat muotoa "DSC_nnnn.WAV". Äänimuistiolla on sama tiedostonumero ("nnnn") kuin kuvalla, johon se on liitetty. Esimerkiksi kuvan "DSC_0002.JPG" äänimuistion tiedostonimi olisi "DSC_0002.WAV". Äänimuistiotiedostojen nimiä voi tarkastella tietokoneella.

 • Äänimuistiinpanot valokuville, jotka on tallennettu [ Adobe RGB ]:llä, joka on valittuna [ Väriavaruus ]-kohtaan valokuvausvalikossa, ovat muotoa "_DSCnnnn.WAV".
 • Äänimuistiot valokuvista, jotka on tallennettu muulla etuliitteellä kuin “ DSC ”, joka on valittu [ Tiedoston nimeäminen ] -kohtaan valokuvausvalikossa, tallennetaan valitulla etuliitteellä “ DSC ”:n tilalle.

i valikko

Tallennus voidaan aloittaa myös korostamalla [ Tallenna äänimuistio ] i ja painamalla J Lopeta tallennus painamalla J toisen kerran.