Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Toiston zoomaus

Näytön valokuvan lähentäminen täyskuvatoistossa paina X tai J tai paina näyttöä kahdella pikanapautuksella. [ FX (36×24) ]-muotoiset valokuvat voidaan zoomata enintään noin 32× ( Suuret kuvat ), 24× ( Keskikokoiset ) tai 16× ( Pienet ). Zoomauksen aikana havaitut kasvot on merkitty valkoisilla reunuksilla; Kierrä alikokekkoa nähdäksesi muut kasvot.

Toistozoomin käyttäminen

Vastaanottaja Kuvaus
Lähennä/loitonna
  • Paina X -painiketta tai käytä venytyseleitä lähentääksesi.
  • Loitonna painamalla W ( Q ) tai käyttämällä nipistyseleitä.
  • Navigointiikkuna tulee näkyviin, kun zoomaussuhdetta muutetaan, ja sillä hetkellä näkyvä alue on merkitty keltaisella reunuksella. Navigointiikkunan alla oleva palkki näyttää zoomaussuhteen muuttuen vihreäksi suhteessa 1 : 1 (100 %). Navigointiikkuna poistuu näytöstä muutaman sekunnin kuluttua.

Katso muut kuvan alueet Käytä monivalitsinta tai liukueleitä nähdäksesi kuvan alueet, jotka eivät näy näytössä. Pidä monivalitsinta painettuna vierittääksesi nopeasti kehyksen muille alueille.
Rajaa kuva Jos haluat rajata kuvan näytössä näkyvälle alueelle, paina i ja valitse [ Pikarajaus ].
Valitse kasvot

Zoomauksen aikana havaitut kasvot on merkitty valkoisilla reunuksilla navigointiikkunassa. Kierrä alakomentokiekkoa tai napauta näytön opasta nähdäksesi muut kasvot.

Katso muut kuvat Pyöritä pääkomentokiekkoa nähdäksesi saman kohdan muissa valokuvissa zoomaussuhdetta muuttamatta (videon valitseminen peruuttaa zoomauksen). Voit myös katsella muita valokuvia napauttamalla näytön alareunassa olevaa e tai f -kuvaketta.
Suojaa kuvia Ota nykyisen kuvan suojaus käyttöön tai poista se käytöstä painamalla g ( Fn4 ) -painiketta ( 0 Kuvien suojaaminen poistamiselta ).
Poistu kuvaustilaan Paina laukaisin puoliväliin tai paina K painiketta poistuaksesi.
Näytä valikot Paina G -painiketta nähdäksesi valikot.