Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Videon kuva-alueen asetukset

Videoiden kuva-alue voidaan valita käyttämällä [ Kuva-alue ] > [ Valitse kuva-alue ] videotallennusvalikossa. Videon kuvaamiseen käytetty rajaus vaihtelee valitun vaihtoehdon mukaan. Valitusta vaihtoehdosta riippumatta kuvasuhde on 16:9.

 • Valitse [ FX ] kuvataksesi videoita niin sanotussa " FX -pohjaisessa videomuodossa" ja [ DX ], jos haluat kuvata " DX -pohjaisessa videomuodossa".
 • Kuva-alue videoille, jotka on tallennettu käyttämällä [ N-RAW 12-bit (NEV) ] tai [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ], joka on valittu videotallennusvalikon kohdassa [ Video file type ], määräytyy [ Kuvakoko/kuvataajuus ]. Videotallennusvalikossa [ Kuvaalue ] > [ Valitse kuvaalue ] valittu vaihtoehto ei ole voimassa.
 • Valitsemalla [ DX ] kohdassa [ Valitse kuvaalue ] tai kiinnittämällä DX objektiivin kameraan, jossa on [ 3840 × 2160; 120p ], [ 3840×2160; 100p ], [ 1920×1080; 120p ] tai [ 1920×1080; 100p ], joka on valittu kohtaan [ Frame size/frame rate ], lisää näennäistä polttoväliä noin 2,3-kertaiseksi verrattuna FX -muotoon.
 • Tällä hetkellä valittu vaihtoehto näytetään kuvakkeella näytössä. Jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu [ Kuva-alue ] > [ DX rajausvaroitus ]-asetukseksi videotallennusvalikossa, kuva-alueen kuvake vilkkuu kuvausnäytössä, kun DX tai 2,3×-rajaus on valittuna.

 • Eri viljelykasvien koot on esitetty alla.

  Muoto Koko
  FX -pohjainen videomuoto Noin 35,9 × 20,2 mm
  DX -pohjainen videomuoto Noin 23,5 × 13,2 mm
  2,3× Noin 16,7 × 9,4 mm
 • DX -pohjainen videomuoto valitaan automaattisesti, kun DX objektiivi on kiinnitetty.
 • Kun kehyskooksi on valittu 7680 × 4320, kuva-alue on kiinteä [ FX ]. Kehyksen koko muuttuu 3840 × 2160:ksi, kun DX objektiivi on kiinnitetty.
 • Jos valitset [ ON ] kohdassa [ Electronic VR ] videotallennusvalikossa, rajauksen koko pienenee.