Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Huomioitavaa videoita kuvattaessa

Huomioi seuraavat seikat videoita kuvattaessa:

  • Jokainen video voi olla enintään 125 minuuttia pitkä.
  • Jokainen video, joka on tallennettu kortille, jonka kapasiteetti on enintään 32 Gt, tallennetaan enintään kahdeksaan tiedostoon. Jokainen näistä tiedostoista on kooltaan enintään 4 Gt. Tiedostojen määrä ja kunkin tiedoston pituus vaihtelevat [ Frame size/frame rate ] -kohdassa valittujen asetusten mukaan.
  • Jos [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] on valittuna [ Videotiedostotyyppi ] videotallennusvalikossa ja muistikortin kapasiteetti on enintään 32 Gt, tallennus päättyy automaattisesti, kun tiedosto saavuttaa 4 Gt. . Videoita ei tallenneta useisiin tiedostoihin.
  • Muistikortin kirjoitusnopeudesta riippuen kuvaus saattaa päättyä ennen kuin enimmäispituus on saavutettu.
  • Videota ei voi tallentaa XQD muistikorteille, joiden kapasiteetti on enintään 32 Gt, kun [ N-RAW 12-bit (NEV) ] tai [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] on valittu kohdassa [ Video file type ] videotallennusvalikko.
  • 0 -kuvake ( 0 0 -kuvake ) osoittaa, että videoita ei voi tallentaa.
  • [ Pistemittaus ] ei ole käytettävissä videotallennuksen aikana.
  • Salamavaloa ( 0 Kamerassa olevan salaman käyttäminen ) ei voi käyttää.

Videon tallennus: Kuvaustila

Valotusasetukset, joita voidaan säätää kuvaamisen aikana, vaihtelevat kuvaustilan mukaan:

tila Aukko Suljinnopeus ISO-herkkyys 2
P , S 1 3
A 4 3
M 4 4 44

Valotuksen säätö tilassa S on sama kuin tilassa P .

Suurin ISO-herkkyys videoille, jotka on tallennettu videotallennusvalikon [ Electronic VR ] -asetukseksi valittuna [ ON ], on ISO 25600.

ISO-herkkyyden yläraja voidaan valita käyttämällä videotallennusvalikon [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Maksimiherkkyys ] -kohtaa.

Jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu kohdassa [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Automaattinen ISO-säätö (tila M) ] videotallennusvalikossa, ISO-herkkyyden yläraja voidaan valita kohdassa [ Suurin herkkyys ].

Valkotasapainon säätäminen videotallennuksen aikana

Valkotasapainoa voidaan säätää videotallennuksen aikana pitämällä U -painiketta painettuna ja kääntämällä komentokiekkoa.

Kiinteän suljinajan käyttäminen

Tilassa M suljinnopeus voidaan asettaa arvoihin välillä 1/25 s - 1/32000 s (hitain käytettävissä oleva suljinaika vaihtelee kuvanopeuden mukaan).

Langattomat kauko-ohjaimet ja kaukosäätimen johdot

Jos [ Tallenna videoita ] on valittu mukautetulle asetukselle g2 [ Mukautetut ohjaimet ] > [ Laukaisupainike ], valinnaisten langattomien kaukosäätimien ja kaukosäätimen johtojen laukaisupainikkeet voidaan painaa puoliväliin tarkentaaksesi tai painaa kokonaan alas aloittaaksesi. ja lopeta videon tallennus.

Ulkoisen mikrofonin käyttäminen

Kolmannen osapuolen mikrofoneja, joissa on 3,5 mm:n miniliitin, voidaan käyttää videoiden äänen tallentamiseen.

  • Käytä videotallennusvalikon [ Mic Jack plug - in power ] valitaksesi, syöttääkö kamera virtaa ulkoiselle mikrofonille ( 0 Mic Jack Plug-in Power ).