Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Yhteyden muodostaminen

Kamera voidaan liittää tietokoneeseen tai FTP-palvelimeen millä tahansa alla olevista tavoista.

Tietokoneet: Liitäntä USB kautta

Yhdistä kamera ja tietokone USB kautta ja lataa kuvat tietokoneelle NX Studio avulla ( 0 Tietokoneet: Yhdistäminen USB kautta ).

  • Voit myös ohjata kameraa etänä Camera Control Pro 2:lla (saatavilla erikseen) tai ilmaisella NX Tether -ohjelmistolla.

Tietokoneet: Yhteys Ethernetin tai langattoman lähiverkon kautta

Yhdistä tietokoneeseen Ethernetin kautta tai käyttämällä kameran sisäänrakennettua langatonta lähiverkkoa. Voit ladata kuvia tietokoneeseen tai ohjata kameraa etänä verkon kautta Camera Control Pro 2:lla (saatavilla erikseen) tai ilmaisella NX Tetherillä ( 0 tietokonetta: Yhdistäminen Ethernetin tai langattoman lähiverkon kautta ).

FTP-palvelimet: Yhteys Ethernetin tai langattoman lähiverkon kautta

Lataa kuvia FTP-palvelimelle Ethernetin kautta tai käyttämällä kameran sisäänrakennettua langatonta lähiverkkoa ( 0 FTP-palvelimet: Yhdistäminen Ethernetin tai langattoman lähiverkon kautta ).

Etkö saa yhteyttä?

Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa tietokoneeseen tai FTP-palvelimeen, kokeile:

  • sammuttamalla kameran ja käynnistämällä sen uudelleen,
  • tarkistaa langattoman verkon asetukset tietokoneella tai FTP-palvelimella tai
  • tietokoneen tai FTP-palvelimen uudelleenkäynnistys.

Langattoman LAN- ja Ethernet-virheet

Lisätietoja langattomiin tai Ethernetiin liittyvistä virheistä on kohdassa "Langattomien LAN- ja Ethernet-yhteyksien vianmääritys" ( 0 Langattomien LAN- ja Ethernet-yhteyksien vianmääritys ).