Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

ISO-herkkyysasetukset

G -painike U C valokuvausvalikko

Säätää ISO-herkkyysasetukset valokuvia varten.

Vaihtoehto Kuvaus
[ ISO-herkkyys ] Valitse asetuksista ISO 64 - 25 600; kamera tukee myös asetuksia, joiden arvo on alle ISO 64 noin 0,3, 0,7 ja 1 EV (ISO 32 -vastaava) ja ISO 25600 -arvoa noin 0,3, 0,7, 1 ja 2 EV (ISO 102400 -vastaava).
[ Automaattinen ISO-herkkyyden säätö ] Valitse [ ON ] ottaaksesi automaattisen ISO-herkkyyden säädön käyttöön. Jos [ OFF ] on valittuna, [ ISO herkkyys ] pysyy kiinteänä käyttäjän valitsemassa arvossa. [ Suurin herkkyys ], [ Suurin herkkyys painikkeella c ] ja [ Pienin suljinnopeus ] ovat käytettävissä, kun [ PÄÄLLÄ ] on valittuna.
[ Maksimiherkkyys ] Valitse ISO-herkkyyden yläraja, jotta se ei nouse liian korkeaksi.
[ Maksimiherkkyys c ] Valitse ylempi ISO-herkkyysraja valokuville, jotka on otettu valinnaisella salamalaitteella.
[ Pienin suljinaika ]

Valitse suljinaika, jonka alapuolella automaattinen ISO-herkkyyssäätö käynnistyy alivalotuksen estämiseksi tiloissa P ja A ; Vaihtoehdot vaihtelevat 1 / 16 000 - 30 s. Jos [ Auto ] on valittuna, kamera valitsee vähimmäissuljinnopeuden objektiivin polttovälin perusteella. Kamera esimerkiksi valitsee automaattisesti nopeammat vähimmäissuljinajat estääkseen kameran tärinän aiheuttaman epätarkkuuden, kun pitkä objektiivi on kiinnitetty.

  • Voit tarkastella automaattisen suljinnopeuden valintavaihtoehtoja korostamalla [ Auto ] ja painamalla 2 . Automaattista suljinajan valintaa voidaan hienosäätää valitsemalla nopeammat tai hitaammat minimit. Nopeampia asetuksia voidaan käyttää vähentämään epäterävyyttä kuvattaessa nopeasti liikkuvia kohteita.
  • Valotusajat voivat laskea alle valitun minimiarvon, jos optimaalista valotusta ei voida saavuttaa [ Maksimiherkkyys ] -asetukselle valitulla ISO-herkkyydellä.