Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

N-Log-videon tallennus

Lokin tallennus käyttää lokitoiminnolla digitalisoituja valotasoja. Lokin tallennuksen ottaminen käyttöön Nikon ainutlaatuisella " N-Log ” lokitoiminto, valitse [ N-RAW 12-bit (NEV) ], [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ], [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ] tai [ H.265 10-bit ( MOV) ] kohdassa [ Video file type ] videotallennusvalikossa ja valitse sävytilaksi [ N-Log ]. Valitse N-Log, jos haluat säilyttää yksityiskohdat kirkkaissa ja varjoissa ja välttää ylikyllästyt värit videoita kuvattaessa.

 • n tulee näkyviin kuvausnäyttöön.
 • Dynaaminen alue videoille, jotka on kuvattu [ H.265 10-bit (MOV) ] -toiminnolla, joka on valittu kohdassa [ Videotiedostotyyppi ] ja ISO-herkkyys on asetettu mahdollisimman alhaiseksi (ISO 800), on 12 pistettä (1300 %).
 • N-Log-tallennus on tarkoitettu materiaalille, joka käsitellään jälkituotannon väriluokituksella. Väriluokituksella voidaan saada aikaan useita tehosteita yhdestä sarjasta käsittelemällä sitä eri tavoilla.
 • Väriluokitukseen tarvitaan yhteensopiva kolmannen osapuolen ohjelmisto.
 • N-Log 3D LUT:ien käyttäminen väriluokituksen aikana tuottaa videota, joka näkyy kauniisti Rec:n kanssa yhteensopivilla näytöillä. 709.

Varoitukset: N-Log Video

 • Videotallennusvalikon [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Suurin herkkyys ] -kohdassa käytettävissä oleva pienin arvo on ISO 1600.
 • Videotallennusvalikon [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ ISO-herkkyys (tila M) ]-kohdassa pienin käytettävissä oleva arvo on ISO 800.
 • ISO-herkkyydet Hi 0.3 - Hi 2.0 eivät ole käytettävissä.
 • [ Set Picture Control ] ja [ High ISO NR ] eivät ole käytettävissä videotallennusvalikossa.
 • Videotallennusvalikon [ Active D-Lighting ] -kohdan asetuksena on [ Off ], eikä sitä voi muuttaa.
 • Näytön näyttö saattaa välkkyä tai näyttää rakeiselta.
 • Kameralla voi olla vaikeuksia tarkentaa automaattitarkennuksella, mutta tämä ei tarkoita toimintahäiriötä.

Näytä Assist

Saatat huomata, että N-Log-tallennuksen aikana kuvausnäytön esikatselussa ei ole kontrastia. Valitsemalla [ ON ] mukautetulle asetukselle g11 [ View assist ] yksinkertaistaa värejä ja parantaa kontrastia.

 • p tulee näkyviin kuvausnäyttöön.
 • Varsinaisen tallennetun materiaalin värit eivät muutu.
 • Kontrasti paranee myös, kun N-Log-materiaalia katsotaan kamerassa.