Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kamerassa olevan salaman käyttäminen

  1. Kiinnitä salamalaite kameran lisävarustekenkään.

    Katso kunkin salaman mukana toimitetusta dokumentaatiosta tietoja yksikön asentamisesta kameraan.

  2. Kytke kamera ja salamayksikkö päälle.

    Salama alkaa latautua; salaman valmiusilmaisin ( c ) tulee näkyviin kuvausnäyttöön, kun lataus on valmis.

  3. Valitse salaman ohjaustila ( 0 Flash Control Mode ) ja salamatila ( 0 Flash Modes ).

  4. Säädä suljinaikaa ja aukkoa.

  5. Ottaa valokuvia.

Suljinnopeus

Suljinaika voidaan asettaa seuraavasti, kun käytetään valinnaista salamalaitetta:

Kuvaustila Suljinnopeus
P , A Kamera asettaa automaattisesti ( 1/200 s 1/60 s) *
S 1/200 s –30 s
M 1/200 s–30 s, polttimo , aika

Valotusaika voi olla jopa 30 sekuntia, jos salamatilaksi on valittu hidas synkronointi, hidas takaverhon synkronointi tai hidas täsmäys punasilmäisyyden vähennyksellä.

Varoitus: Kolmannen osapuolen salamalaitteet

Kameraa ei voi käyttää salamalaitteiden kanssa, jotka kohdistavat yli 250 V:n jännitteen kameran X-liittimiin tai oikosulkukoskettimiin lisävarustekengässä. Tällaisten salamalaitteiden käyttö ei vain voi häiritä kameran normaalia toimintaa, vaan myös vahingoittaa kameran ja/tai salaman salaman synkronointipiirejä.

i-TTL salamanhallinta

Kun valinnainen salamalaite, joka tukee Nikon Creative Lighting System -järjestelmää, on liitetty ja asetettu TTL-tilaan, kamera käyttää esisalamaa tasapainotettuun tai tavalliseen " i-TTL -täytesalama" -salamahallintaan. i-TTL salaman ohjaus ei ole käytettävissä salamayksiköissä, jotka eivät tue Nikon luovaa valaistusjärjestelmää. Kamera tukee seuraavia i-TTL salaman ohjaustyyppejä:

Salaman ohjaus Kuvaus
i-TTL tasapainotettu täytesalama Kamera käyttää " i-TTL tasapainotettua täytesalamaa" salaman säätöä, joka luo luonnollisen tasapainon pääkohteen ja ympäröivän taustavalon välillä. Kun laukaisinta on painettu ja välittömästi ennen pääsalamaa, salamalaite lähettää sarjan esisalamaa, joita kamera käyttää optimoidakseen salaman tehon pääkohteen ja ympäröivän taustavalon välillä.
Vakio i-TTL täytesalama Salaman tehoa säädetään tuomaan kehyksen valaistus vakiotasolle; taustan kirkkautta ei oteta huomioon. Suositellaan kuviin, joissa pääkohdetta korostetaan taustan yksityiskohtien kustannuksella, tai kun valotuksen korjausta käytetään.
  • Vakio i-TTL -täyttösalama aktivoituu automaattisesti, kun [ Pistemittaus ] on valittuna.

Synkronointipääte

Synkronointiliittimeen (jossa on JIS-B-lukitusmutteri) voidaan liittää synkronointikaapeli tarpeen mukaan. Älä liitä toista salamayksikköä synkronointikaapelilla, kun otat takaverhon synkronointisalamakuvauksen kameran lisävarustekenkään kiinnitetyllä salamalaitteella.