Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kun ensimmäinen valokuvasi ei malta odottaa

Valmistautua

 1. Aseta akku paikalleen ( 0 Akun asettaminen paikalleen ).

  Lisätietoja akun lataamisesta on kohdassa "Akun lataaminen" ( 0 Akun lataaminen ).

 2. Aseta muistikortti paikalleen ( 0 Muistikorttien asettaminen ).

 3. Kiinnitä objektiivi ( 0 Linssin kiinnittäminen ).

  • Kohdista objektiivin kiinnitysmerkki kameran rungossa olevan vastaavan merkin kanssa ( q ) ja käännä objektiivia kuvan osoittamaan suuntaan ( w ).
  • Kameraan voidaan kiinnittää hihna. Katso lisätietoja kohdasta "Hihnan kiinnittäminen" ( 0 Hihnan kiinnittäminen ).

 4. Kytke kameraan virta ja valitse sitten kieli ja aseta kello ( 0 Kameran asetukset ).

Ota ja katso kuvia

 1. Tarkenna painamalla laukaisin puoliväliin (eli paina laukaisinta kevyesti, pysähtyen, kun se painetaan puoliväliin) ( 0 Valokuvien ottaminen ).

 2. Nostamatta sormeasi laukaisimelta, ota kuva painamalla painike kokonaan alas.

 3. Näytä kuva ( 0 Toisto ).