Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Kortilla pelattu rooli paikassa 2

G -painike U C valokuvausvalikko

Valitse kortin rooli paikassa 2 kun kaksi muistikorttia on asetettu kameraan.

Vaihtoehto Kuvaus
P [ Ylivuoto ] Paikan 2 korttia käytetään vain, kun korttipaikan 1 kortti on täynnä.
Q [ Varmuuskopioida ] Jokainen kuva tallennetaan kahdesti, kerran paikan 1 kortille ja uudelleen paikan 2 kortille.
R [ RAW paikka 1 – JPEG paikka 2 ]
 • RAW + JPEG -asetuksilla otettujen valokuvien NEF ( RAW ) -kopiot tallennetaan vain paikan 1 kortille, JPEG kopiot vain paikan 2 kortille.
 • Muilla kuvanlaatuasetuksilla otetut kuvat tallennetaan kahdesti samalla asetuksella, kerran korttipaikan 1 kortille ja uudelleen paikan 2 kortille.
O [ JPEG paikka 1 – JPEG paikka 2 ]
 • Kaksi JPEG kopiota tallennetaan, yksi kullekin muistikortille.
 • Kortille paikkaan 1 tallennettu kopio tallennetaan T -painikkeella tai valokuvausvalikon kautta valitulla kuvanlaadulla ja koossa. Paikka 2 kortille tallennettu kopio tallennetaan kuvanlaadulla [ JPEG basic ] ja koossa joko [ Medium ] tai [ Small ]. Koko voidaan valita painamalla 2 , kun [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ] on korostettuna.
 • RAW tai RAW + JPEG kuvalaadulla tämä vaihtoehto vastaa [ Varmuuskopiointi ].

Varoitus: [ RAW paikka 1 - JPEG paikka 2 ]

Jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu kohdassa [ Monivalotus ] > [ Tallenna yksittäiset kuvat ( RAW ) ] valokuvassa tai jos [ PÄÄLLÄ ] on valittu kohdassa [ HDR peittokuva ] > [ Tallenna yksittäiset kuvat ( RAW ) ]. kuvausvalikko, käsittelemättömät kopiot yksittäisistä NEF ( RAW ) -valokuvista, jotka muodostavat kunkin monivalotuskuvan tai HDR-kuvan, tallennetaan molemmille muistikorteille yhdessä JPEG komposiitin kanssa kuvanlaaduksi valitusta vaihtoehdosta riippumatta.

[ Varmuuskopio ], [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] ja [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ]

 • Kuvausnäyttö ja ohjauspaneeli näyttävät kortilla jäljellä olevien kuvien määrän vähiten vapaalla tilassa.
 • Laukaisu ei ole käytössä, kun jompikumpi kortti on täynnä.

Kaksimuotoisten valokuvien katselu

 • Käytä toistovalikon kohtaa [ Dual-format recording PB slot ] valitaksesi paikka, josta kaksimuotoiset valokuvat toistetaan.
 • Kun katselet kaksimuotoisia valokuvia, voit tarkastella toista kopiota käyttämällä i valikon kohtaa [ Hyppää kopioimaan toiselle kortille ].

Videoiden tallennus

Paikka, johon videot tallennetaan, valitaan videotallennusvalikon [ Destination ] -toiminnolla.

Kopioiden poistaminen

Kun poistat kuvia, jotka on tallennettu käyttämällä [ Varmuuskopio ], [ RAW Slot 1 - JPEG Slot 2 ] tai [ JPEG Slot 1 - JPEG Slot 2 ], voit poistaa joko molemmat kopiot vai vain nykyisessä korttipaikassa olevan kopion. .

 • Painamalla O ( Q ), kun jommallakummalla näistä vaihtoehdoista luotu kuva on korostettuna toiston aikana, näyttöön tulee vahvistusviesti.
 • Jos haluat poistaa vain kopion nykyisestä korttipaikasta, korosta [ Valittu kuva ] ja paina O ( Q ) uudelleen.
 • Voit poistaa molemmat kopiot korostamalla [ Samat kuvat kohdissa 1 ja 2 ] ja painamalla O ( Q ).
 • Jos kuvaan on liitetty äänimuistio, vahvistusikkuna tulee näkyviin. Jos haluat poistaa vain äänimuistion, korosta [ Vain äänimuistio ] ja paina O ( Q ).

Poista asetukset

Käytä toistovalikon [ Poista kuvat molemmista paikoista ] -kohtaa valitaksesi vaihtoehdot, jotka näytetään, kun kuva poistetaan.