Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Hi-Res Zoom

Valitsemalla [ ON ] [ ] Hi-Res Zoom ] videotallennusvalikon avulla voit zoomata kohteeseen ilman tarkkuuden menetystä, jopa ilman zoom-objektiivia.

 • Hi-Res Zoom on käytettävissä, kun kaikki seuraavat ehdot täyttyvät:

  • [ FX ] on valittu videotallennusvalikon kohtaan [ Image area ] > [ Choose image area ],
  • [ ProRes 422 HQ 10-bit (MOV) ], [ H.265 10-bit (MOV) ], [ H.265 8-bit (MOV) ] tai [ H.264 8-bit (MP4) ] on valittuna kohtaan [ Video file type ] videotallennusvalikossa ja
  • kehyskoko ja -nopeus alkaen [ 3840 × 2160; 30p ] - [ 3840 × 2160; 24p ] tai alkaen [ 1920×1080; 120p ] - [ 1920×1080; 24p ] on valittu [ Frame size/frame rate ] -asetukseksi videotallennusvalikossa.

Hi-Res Zoomin käyttäminen

Valitse [ ON ] kohdassa [ Hi-Res Zoom ] videotallennusvalikossa ja paina 4 tai 2 lähentääksesi tai loitontaaksesi.

 • Näyttöön tulee H kuvake, kun Hi-Res Zoom on käytössä.
 • Zoomauskohta näkyy palkissa, kun lähennät tai loitonnat. Voit lähentää enintään 2,0×.

Varoitukset: Hi-Res Zoom

 • AF-aluetila on kiinteästi [ Laaja-alainen AF (L) ]. Tarkennuspistettä ei näytetä.
 • [ Electronic VR ] videotallennusvalikossa on kiinteästi [ OFF ].

Hi-Res Zoomin mukautetut säätimet

Hi-Res Zoom zoomausasentoa voidaan säätää myös säätimillä, joille [ Hi-Res Zoom + ] ja [ Hi-Res Zoom − ] on määritetty mukautetulla asetuksella g2 [ Custom controls ].

 • Hi-Res Zoomin zoomaussäädin voidaan määrittää kameralle [ Fn1-painike ] ja [ Fn2-painike ], objektiivin Fn-renkaaseen [ Objektiivin Fn-rengas (myötäpäivään) ] ja [ Objektiivin Fn-rengas (vastapäivään) ] kautta sekä [ Objektiivin Fn-rengas (vastapäivään) ]. Objektiivin ohjausrengas ] objektiivin ohjausrenkaaseen.

  • Kun Hi-Res Zoom on määritetty [ Fn1-painike ], [ Fn2-painike ], [ Objektiivin Fn-rengas (myötäpäivään) ] tai [ Objektiivin Fn-rengas (vastapäivään) ], zoomausnopeutta voidaan ohjata mukautetulla asetuksella g8 [ Hi- Res Zoom speed ], joka tarjoaa vaihtoehdot [ Hitaampi ], [ Vakio ] ja [ Nopeampi ].
  • Kun Hi-Res Zoom on määritetty kohtaan [ Objektiivin ohjausrengas ], ohjausrenkaan vastetta voidaan säätää mukautetulla asetuksella f10 [ Ohjausrengasvaste ].
  • Ohjausrenkaan käyttämisen sijaan yhteensopivien objektiivien käyttäjät voivat käyttää tarkennusrengasta Hi-Res Zoomiin valitsemalla [ ON ] mukautetussa asetuksessa f11 [ Vaihda tarkennus/ohjausrenkaan rooleja ].