Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

HLG-videon tallennus

Hybrid Log Gamma (HLG) -muodossa tallennettua videota voidaan käyttää HDR-lähetyksiin ja vastaaviin. Tallentaa HLG video , valitse [ H.265 10-bit (MOV) ] kohdassa [ Videotiedostotyyppi ] videotallennusvalikosta ja valitse [ HLG ] äänitila.

 • o näkyy kuvausnäytössä.
 • Käytä tietokoneita, käyttöjärjestelmiä, sovelluksia, näyttöjä ja muita HDR-yhteensopivia laitteita HLG-materiaalia katsoessasi optimaalisen värintoiston varmistamiseksi.

Varoitukset: HLG-video

 • [ HLG ] valitseminen sävytilaksi [ SDR ] tai [ N-Log ] sijaan saattaa lisätä kuvausnäytössä näkyvää "kohinaa" (satunnaisesti sijoitettuja kirkkaita pikseleitä, sumua tai viivoja).
 • Videotallennusvalikon [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ Suurin herkkyys ] -kohdan pienin käytettävissä oleva arvo on ISO 800.
 • Videotallennusvalikon [ ISO-herkkyysasetukset ] > [ ISO-herkkyys (tila M) ] -kohdalle käytettävissä oleva pienin arvo on ISO 400.
 • ISO-herkkyydet Hi 0.3 - Hi 2.0 eivät ole käytettävissä.
 • Picture Control asetuksia ei voi säätää käyttämällä videotallennusvalikon [ Aseta Picture Control ] -kohtaa. Voit hallita HLG-videoiden ulkoasua käyttämällä [ HLG quality ] -toimintoa videotallennusvalikossa.
 • Videotallennusvalikon [ Active D-Lighting ] -kohdan asetuksena on [ Off ], eikä sitä voi muuttaa.
 • Näytön näyttö saattaa välkkyä tai näyttää rakeiselta.
 • Kameralla voi olla vaikeuksia tarkentaa automaattitarkennuksella, mutta tämä ei tarkoita toimintahäiriötä.

HDR (HLG) -lähtö

Optimaalinen värien toisto HDR (HLG) -materiaalin ulostulossa HDMI kautta voidaan saavuttaa vain, jos tallennuslaitteesi, näyttösi ja muut laitteet tukevat HDR:ää (HLG). Jos liitetystä laitteesta vastaanotetaan signaali, joka osoittaa, että se tukee HDR:tä (HLG), kamera vastaa "gamma: HLG" -tunnuksella.

Kameran kuvaus- ja toistonäytöt

Kun [ HLG ] on valittu sävytilaksi, kuvaus- ja toistonäytöt kameran näytössä ja etsimessä voivat sisältää "kohinaa" satunnaisesti sijoittuneiden kirkkaiden pikselien, sumun tai viivojen muodossa tai eivät välttämättä toista tarkasti kohokohtia ja erittäin kylläiset värit. Käytä HLG:n kanssa yhteensopivia näyttöjä, tietokoneita, käyttöjärjestelmiä, sovelluksia ja muita laitteita saadaksesi tarkan äänentoiston.

HLG-videoiden katselu ja muokkaaminen

HLG-videoita voi katsella ja muokata vain tietokoneohjelmistolla, joka tukee HLG-videomuotoa. Nikon NX Studio -ohjelmisto näyttää HLG-videot pikkukuvaluettelossa, mutta sitä ei voi käyttää niiden katseluun tai muokkaamiseen.

Näytä Assist

Saatat huomata, että kuvausnäytön esikatselussa HLG-tallennuksen aikana ei ole kontrastia. Valitsemalla [ ON ] mukautetulle asetukselle g11 [ View assist ] yksinkertaistaa värejä ja parantaa kontrastia.

 • p tulee näkyviin kuvausnäyttöön.
 • Varsinaisen tallennetun materiaalin värit eivät muutu.
 • Kontrasti paranee myös, kun HLG-materiaalia katsotaan kamerassa.