Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Translate

TÄMÄ PALVELU VOI SISÄLTÄÄ GOOGLE-KÄÄNNÖKSIÄ. GOOGLE SANOUTUU IRTI KAIKISTA KÄÄNNÖKSIIN LIITTYVISTÄ, SUORISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, MUKAAN LUKIEN TAKUISTA, JOTKA KOSKEVAT TARKKUUTTA JA LUOTETTAVUUTTA JA KAIKISTA EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT KAUPANKÄYNTIIN, SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTEEN.

Nikon Corporationin (jäljempänä ”Nikon”) käyttöoppaat on käännetty Google Translaten tarjoamalla käännösohjelmistolla. Osuvien käännösten tekemiseksi on tehty kohtuullisesti työtä. Yksikään automaattinen käännös ei kuitenkaan ole täydellinen, eikä niiden ole tarkoitus korvata ihmisten tekemiä käännöksiä. Käännökset tuotetaan palveluna Nikonin käyttöoppaiden käyttäjille, ja ne toimitetaan ”sellaisenaan”. Englannin kielestä muihin kieliin tehtyjen käännösten tarkkuudesta, luotettavuudesta tai paikkansapitävyydestä ei anneta suoria tai epäsuoria takuita. Tiettyä sisältöä (kuten kuvia, videoita, Flash Videota tms.) ei välttämättä voida kääntää tarkasti käännösohjelmiston rajoitusten vuoksi.

Virallinen teksti vastaa käyttöoppaiden englanninkielisiä versioita. Käännöksissä syntyvät ristiriitaisuudet tai eroavaisuudet eivät ole sitovia, eivätkä ne vaikuta oikeudellisesti vaatimustenmukaisuuteen tai täytäntöönpanoaikomuksiin. Jos käännetyissä käyttöoppaissa olevien tietojen tarkkuuteen liittyviä kysymyksiä ilmenee, tarkista tiedot oppaiden englanninkielisistä versioista, jotka ovat virallisia versioita.

Muistikorttien asettaminen

Kamerassa on kaksi muistikorttipaikkaa (paikat 1 ja 2), jotka mahdollistavat kahden samanaikaisen käytön muistikortit .

  • Katkaise kamerasta virta ennen muistikorttien asettamista tai poistamista.
  • Pidä muistikorttia kuvan osoittamassa asennossa ja työnnä sitä suoraan korttipaikkaan, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Jäljellä olevien altistusten määrä

  • Kuvausnäyttö ja ohjauspaneeli näyttävät kuvien määrän, jotka voidaan ottaa nykyisillä asetuksilla.
  • Yli 1000 arvot pyöristetään alaspäin lähimpään sataan. Esimerkiksi arvot välillä 8000–8099 näytetään muodossa 8,0 k.
  • Jos muistikortteja ei ole asetettu, [–E–]- ilmaisin tulee näkyviin.

Slot kuvakkeet

Nykyisen kuvan sijainti näkyy kuvakkeella toistonäytön vasemmassa alakulmassa.

Muistikorttien poistaminen

Kun olet varmistanut, että muistikortin käyttövalo ei pala, sammuta kamera, avaa muistikorttipaikan kansi ja poista se painamalla korttia sisään ( q ). Tämän jälkeen kortti voidaan poistaa käsin ( w ).

Muistikortin korkean lämpötilan varoitus

Kuten muistikorttipaikan kannen sisällä olevassa tarrassa näkyy, muistikortit voivat kuumentua, kun ne asetetaan kameraan. Odota, että korkean lämpötilan varoitukset poistuvat kuvausnäytöstä, ennen kuin käsittelet kameraa ja muistikortteja.